Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
f_rik_l_ingress

Nordavind Utvikling:

BRØSTADBOTN: Nordavind Utvikling publiserte mandag 2. juli programmet for Dyrøyseminaret 2018. Årets tema er "Ung Drivkraft" og programmet baserer seg rundt det.
Les mer
Hh_utsatt_ingerss

Ingen endelig dom for Herredshuset:

SJØVEGAN: I dag, mandag skulle Herredshuset videre skjebne avgjøres i kommunestyret. Utfallet ble til slutt at saken utsettes til høsten etter forslag fra Sv og Ap.
Les mer
husetmaabrukesforside

Klare meninger om Herredshuset:

SJØVEGAN: Torsdag var det åpne dører på Herredshuset på Sjøvegan. Over helga, mandag 11.juni skal kommunestyret avgjøre byggets videre skjebne. Nettavisen var på stedet og har snakket både med engasjerte innbyggere og kultursjef Kurt-Jan Kvernmo.
Se videoreportasje
 
klatrevegg (2)

Fått midler til ny klatrevegg i hallen:

SJØVEGAN: Salangen kommune har fått spillemiddelstøtte til å utbedre klatreveggen inne i Salangshallen. I følge kultursjef, Kurt-Jan Kvernmo vil rivingen av den gamle starte etter skolene tar sommerferie.
Les mer
NSR_ingress

Enighet om Sannhets- og forsoningskomisjon:

KARASJOKK: Det er nå blitt enighet om Sannhets- og forsoningskomisjon kommer det frem i en pressemelding sendt ut fra Norske Samers Riksforbund. – Det var et utfordrende arbeid, sier NSR leder, Niillas Beaska.
Les mer
FOTO: ARBEIDERPARTIET

Tar utfordringene på strak arm:

SJØVEGAN: Møt MIKI-senterets ferskeste fjes; rådgiver Viggo Fossum. Det er nok ikke et ukjent navn for mange, med bakgrunn fra skoleverket, både som rektor og lærer, i tillegg til å ha vært ordfører i Målselv.
Les mer
111_brustind_ingress

Ordføreren om vei-arbeid:

HAMNVIK: Ordfører i Ibestad, Dag Sigurd Brustind er svært fornøyd med veiarbeidet som gjøres på strekningen Forså - Sørrollnes ved Fv. 848 på Ibestad.
Les mer
trailerigrøfta_ingress

Vegvesenet har for god tro på bilister:

SJØVEGAN: Fylkesvei 152 mellom Laberg og Rotvika har lenge vært et hett tema hos mange instanser, særlig hos kommunen og vegvesnet. Monica Solhaug som bor i Dalen mener at det er bare spørsmål om tid før liv går tapt.
Les mer
02020202_kart

Møte om vannområdeutvalg:

SJØVEGAN: Tidligere denne uken var ordførere og representanter samlet inne på lysthuset ved Salangen kulturhus for et møte hvor formål er å få opprettet et vannområdeutvalg. Fra Salangen stilte varaordfører Terje Bertheussen.
Les mer
 
67_chujiao_ingerss

Besøk av Norsk-Kinesisk reiselivselskap:

SJØVEGAN: Fredag fikk Salangen besøk av Chujiao Eriksen som fikk bli bedre kjent med turistmulighetene i Salangen. Hun er opprinnelig fra Kina men har de siste ti årene bodd og jobbet i Narvik hvor hun nå eier og driver sitt eget reiselivselskap.
Les mer
032_geir_vadstein_ingress

Bekymret over syklistene:

SJØVEGAN: Geir Vadstein er bekymret overfor syklisters ofte manglende respekt for gangoverfelt. Han har opplevd at det er helst yngre som velger å sykle over gangfelt, men at dette også forekommer også en del hos voksne.
Les mer
 
gratangen_kommunestyremote_26april2018_INGRESS

Kommunestyremøte i Gratangen:

ÅRSTEIN: De folkevalgte i Gratangen kommunestyre gikk torsdag 26 april- 2018 gjennom lokaliseringen av den nye brannstasjonen i kommunen. SN Produksjon var tilstede og overførte møtet direkte på web-tv.
Se opptak av direktesendingen her
polarsky_ordforere_ingererrsss

Fylkesmannen har tro på Polarsky:

SJØVEGAN: I fjor tildelte Fylkesmannen i Troms ut 550.000 kroner til samarbeidsprosjektet Polarsky. I år har fylkesmannen tildelt en halv million til for dette digitaliseringsprosjektet mellom Salangen, Lavangen og Gratangen.
Les mer
 
aspakerforside

Lørdag er det statsborgerseremoni:

HARSTAD: Til helga er det duket for statsborgerseremoni i Harstad. Lørdag skal omlag seksti nye statsborgere avgi troskapsløfte. Det er fylkesmann Elisabeth Vik Aspaker som skal lede seremonien.
Les mer
AUF_Svgs_ingress

Elevene opptatt av integrering:

SJØVEGAN: Tirsdag var leder av AUF Troms, Brynjar Andersen Saus på besøk hos Sjøvegan videregående skole.
Les mer
 
bernt_hoie_artikkelfoto_ingress

Helseministeren på MIKI-Senter besøk:

SJØVEGAN: Tirsdag var den store dagen hvor helseminister Bent Høie var på besøk i Salangen hvor han fikk bli nærmere kjent med MIKI-Senteret og Jon Henrik Larsen.
Les mer
ingeborglarssenforside

Åpent møte om fornorskning:

SOLØY/SJØVEGAN: I kveld, 9. april klokken 18:00 inviteres det til åpent møte på Fjellkysten gjestehus hvor tema er fornorskning og rett mot samer og kvener står på tema.- Jeg håper mange kommer på møtet, sier seniorrådgiver ved Sametinget, Ingeborg Larssen (bildet).
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS