Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Onsdag 17. januar 2018

  • onsdag-8°C
  • torsdag-12°C
  • fredag-12°C
Været i Salangen:
Hege_berntsen_ingress

Mye kamp om beinet:

SJØVEGAN: Det er for tiden boligpress i Salangen. Dette kan sees på som en positiv konsekvens for en kommune i vekst. I tillegg er det flere ledige stillinger, men er begeret fullt på boligmarkedet?
Les mer

salangen_markerte_seg__ingress

Salangen markerte seg for fylkesmannen:

TROMSØ: Salangen var markeringskommune under årets januarmøte hos fylkesmannen i Troms. Dette var en oppgave de ikke tok lett på, og med omlag tjue involverte salangsværinger fikk de virkelig markert kommunen.
Les mer
Jon_henrik_og_erna_solberg_ingress

Fremmet MIKI-senteret:

SJØVEGAN/OSLO: Mandag og tirsdag var MIKI-senterets grunnlegger Jon Henrik Larsen på Nord i Sør konferansen i Oslo for å fortelle om sin visjon bak synlighetsbedriften.
Les mer
aapent_to_dager_i_uka_politiet_ingress

Kortere åpningstid:

SJØVEGAN: Salangen lensmannskontor har nå begrenset kontortiden til kun to dager i uka. Dette er en midlertidig løsning til det blir kroken på døra for avdelingen på Sjøvegan.
Les mer
Lyngmo_paa_NiS_ingress

Lyngmo på reiselivskonferanse:

TENNEVOLL: Tidligere denne uka var det Nord i Sør konferanse i Oslo, og som vanlig var Tor Lyngmo å representerte Fjellkysten AS og nordnorsk reiseliv.
Les mer
40_salangen_skal_være_markeringskommune_ingressjpg

Salangen blir markeringskommune:

SJØVEGAN/TROMSØ: Under fylkesmannens januarmøte i 2018 er Salangen trekt ut til å være markeringskommune. Her får kommunen en gylden mulighet til å fremme seg selv i en egen presentasjon.
Les mer
56_drosjeloyve_lavangen (2)

I håp om å bedre tilbudet:

TENNEVOLL: I dag, tirsdag utlyste Troms fylkeskommune en ledig drosjeløyve i Lavangen kommune. Dette for å se om det er kvalifiserte søkere som kan være med å bedre taxitilbudet i kommunen.
Les mer
 
014602_ordfører_vigselsrett_ingress

Snart kan Sigrun erklære rette ektefolk:

SJØVEGAN: I går var ordførere, varaordførere og noen utvalgte på besøk i tingsretten for en liten brifing i vigsling ettersom de fra 1. januar vil ha vigselsrett.
Les mer
Coop_paabygg_ingress

Arkitektes uttalelser:

SJØVEGAN: Tegningene til utvidelsen av det gamle Coop-bygget har skapt litt debatt blant salangsværinger, blant annet om at bygget vil skjemme for mye utsikt. Arkitekten selv forteller de er innenfor reguleringsplanen.
Les mer
 
Teleslynge_ingress (1)

Åtte teleslynger på plass i kulturhuset:

SJØVEGAN: Endelig er teleslynge på plass inne på kulturhuset i Salangen. Det er eldrerådet som har vært pådriver for at dette skulle anskaffes, slik at det blir lettere for hørselsvekkede å følge med på arrangementer og møter.
Les mer
stedsuavhengige_arbeidsplasser_ingress

Stedsuavhengige arbeidsplasser:

SJØVEGAN: På årets siste kommunestyremøte i Salangen ble det diskutert om stedsuavhengige arbeidsplasser skulle videreføres ut 2018. Det ble enstemmig vedtatt å beholde de 12 arbeidsplassene i kommunen.
Les mer
 
GRATANGEN_KOMMUNESTYRE_14DES_INGRESS

Kommunestyremøte i Gratangen:

ÅRSTEIN: De folkevalgte i Gratangen kommunestyre diskuterte torsdag flere saker, blant annet om den nye brannstasjon, og hvor den skal være plassert. SN Produksjon var tilstede og overførte møtet direkte på web-tv.
Se opptak av direktesendingen her
Indeksteringasgfsa

Lenvik kommunestyre:

FINNSNES: Torsdag var det kommunestyremøte i Lenvik, der det ble diskutert ulike saker, blant annet hvor årsbudsjettet 2018 ble diskutert.
Se hele møtet her
 
arbeidsmiljopris_2017_ingress

Fikk Arbeidsmiljøprisen 2017:

SJØVEGAN: Året går mot slutten og den årlige Arbeidsmiljøprisen ble delt ut i går ettermiddag. Det ble i år bestemt at prisen skulle bli delt mellom to av de mange foreslåtte kandidatene.
Les mer
2017_aarets_salangsværing_utddeling_ingress

Årets Salangsværing 2017:

SJØVEGAN: Etter mye spenning var det endelig klart for å dele ut prisen "Årets Salangsværing". Ordfører i Salangen, Sigrun Wiggen Prestbakmo skrøt varmt av salangsværingenes innsats for å fremme kommunen.
Les mer
 
salangshallen_ingress

Må bytte lokaler:

SJØVEGAN: Det siste kommunestyremøtet i Salangen kommune skal skje nå torsdag, men det har kommet en liten endring i planene, for kommunestyremøtet skal den siste omgangen holdes i en annen lokale.
Les mer
2017_aarets_salangsværing_ingress

Hvem blir årets salangsværing?

SJØVEGAN: Nå nærmer det seg utdeligen av den lokale hedersprisen "Årets Salangsværing". Ordfører i Salangen kommune, Sigrun Wiggen Prestbakmo, røper at det har kommer inn mange gode forslag i år.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider