Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Onsdag 22. november 2017

  • onsdag-8°C
  • torsdag-5°C
  • fredag0°C
Været i Salangen:
222222_lavangen_ny_hjemmeside_ingress

Lavangen med ny nettside:

TENNEVOLL: Lavangen kommune har igjen oppdatert sine hjemmesider. Den nye siden deres er mer ryddig, men skyldes hovedsakelig at de nå bytter leverandør.
Les mer
SigrunWiggenPrestbakmo_Forside

Kom med innspill:

SJØVEGAN: Salangen kommune har igangsatt arbeidet med ny samfunns- og arealplan. Kommuneplanens samfunnsdel skal gi føringer og målsettinger for ønsket langsiktig utvikling av Salangen kommune som samfunn og organisasjon. Nå ønsker ordføreren innspill.
Les mer
LenvikKommunestyre_28sept2017_Forside

Lenvik kommunestyre:

FINNSNES: Torsdag var det kommunestyremøte i Lenvik, der det ble diskutert ulike saker, blant annet om fiberutbygging i Lenvik kommune.
Se hele møtet her
ForsteStortingsdag_Forside

Første dag på Stortinget:

OSLO/TENNEVOLL: I går hadde tidligere lavangsværing Cecilie Terese Myrseth sin første dag i Stortinget som stortingsrepresentant for Troms Arbeiderparti.
Les mer
GratangenKommunestryemotet_28sept2017_Forside

Gratangen kommunestyre:

ÅRSTEIN: Torsdag var det kommunestyremøte i Gratangen, der det ble diskutert ulike saker, blant annet om kulturhistoriske landskap av nasjonal interesse.
Se hele møtet her
MalselvKommunestyret_20sep2017

Kommunestyremøte i Målselv:

MÅLSELV: Onsdag 20. september var det kommunestyremøte i Målselv, der det blant annet diskutert om bidrag til TV-aksjonen 2017. Salangen-
Nyheter var tilstede og sendte møtet på direkte.
Se opptak av møtet
Lavangen_14sep2017

Lavangen kommunestyre:

TENNEVOLL: Torsdag var det kommunestyremøte i Lavangen, der det ble diskutert ulike saker, blant annet om nytt skybasert IKT-løsning.
Se hele møtet her
mulighettilaapaavirkeforside

Fremgangsseier til Senterpartiet:

SJØVEGAN: Senterpartiet ble den store fremgangsvinneren under stortingsvalget med en økning på hele 4,6 prosentpoeng på landsbasis og 8 flere mandater.
Les mer
sandrainnforside

Borch og Myrseth:

TENNEVOLL: De to Lavangen-damene Sandra Borch (Sp) og Cecilie Myrseth (Ap) er begge sikret stortingsplass etter valgdagen i går. De skriver også politisk historie i Lavangen!.
Les mer
Borch_sal_Lav_ingress

StortingsValget 2017:

SJØVEGAN/TENNEVOLL: Fredag var førstekandidat i Troms på Senterpartiet liste til Stortingsvalget, Sandra Borch på besøk i både Salangen og Lavangen.
Les mer
bilderenseernaforside

Politisk kandidat til Sametingsvalget:

SJØVEGAN: Ronald Kvernmo er først og fremst sjaman, men også førstekandidat for det samiske partiet Árja i Vesthavet krets. I vår fikk han rense nåværende statsminister Erna Solberg før valget.
Se videointervju
 
flottisansehagenbig

Forhåndsstemmegivning i Salangen:

SJØVEGAN: Onsdag var Grete Davidsen Kleppe og Åshild Utmo på besøk på sykehjemmet i forbindelse med forhåndsstemmegivningen. Hele 46 stemmer kom inn fra beboerne, noe Kleppe synes er veldig bra.

Les mer
7_NSR_ingress

NSR besøkte Sjøvegan:

SJØVEGAN: Tirsdag fikk Sjøvegan besøk av representanter fra Norsk Samers Riksforbund som hadde stand nede ved Rema 1000 i håp om å få et nærmere bekjentskap med de lokale samene i kommunen.
Les mer
 
AUF_ingress

Ungdommen vil ha regjeringsskifte:

SJØVEGAN: Etter skolevalget på Sjøvegan videregående skole ble klart at ungdommen vil ha et regjeringsskifte. Arbeiderpartiet vant med hele 45,9%, på siste plass kom Kristelig folkeparti med 0 prosent.
Les mer
Krf_temamøte_ingerss

Gjennomgang av kommuneplan:

SJØVEGAN: Tirsdag kveld var det duket for temamøte nede på Kåre på Kaia i regi av Kristelig folkeparti. På møtet ble kommuneplan og planstrategi fremlagt, gjennomgått og diskutert.
Les mer
 
paneldebatt_lavangen_lauvhallen_ingress2

Stort engasjement på paneldebatt:

TENNEVOLL: Det nærmer seg tid til å stemme på poltikerne som stiller til valg, og reisende politikere gjør sitt beste for å vise seg og sine synspunkt fram. I Lavangen var det derfor holdt en paneldebatt hvor lavangsværinger kunne besøke.
Les mer
Skoledebatten2017_Forisde

Skoledebatten:

SJØVEGAN: Torsdag morgen var det duket for skoledebatt ved Sjøvegan videregående skole i forbindelse med det store stortingsvalget.
Se videoreportasje
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider