Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Onsdag 25. april 2018

  • onsdag5°C
  • torsdag6°C
  • fredag6°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
aspakerforside

Lørdag er det statsborgerseremoni:

HARSTAD: Til helga er det duket for statsborgerseremoni i Harstad. Lørdag skal omlag seksti nye statsborgere avgi troskapsløfte. Det er fylkesmann Elisabeth Vik Aspaker som skal lede seremonien.
Les mer
56_drosjeloyve_lavangen (2)

I håp om å bedre tilbudet:

TENNEVOLL: I dag, tirsdag utlyste Troms fylkeskommune en ledig drosjeløyve i Lavangen kommune. Dette for å se om det er kvalifiserte søkere som kan være med å bedre taxitilbudet i kommunen.
Les mer
014602_ordfører_vigselsrett_ingress

Snart kan Sigrun erklære rette ektefolk:

SJØVEGAN: I går var ordførere, varaordførere og noen utvalgte på besøk i tingsretten for en liten brifing i vigsling ettersom de fra 1. januar vil ha vigselsrett.
Les mer
Coop_paabygg_ingress

Arkitektes uttalelser:

SJØVEGAN: Tegningene til utvidelsen av det gamle Coop-bygget har skapt litt debatt blant salangsværinger, blant annet om at bygget vil skjemme for mye utsikt. Arkitekten selv forteller de er innenfor reguleringsplanen.
Les mer
Teleslynge_ingress (1)

Åtte teleslynger på plass i kulturhuset:

SJØVEGAN: Endelig er teleslynge på plass inne på kulturhuset i Salangen. Det er eldrerådet som har vært pådriver for at dette skulle anskaffes, slik at det blir lettere for hørselsvekkede å følge med på arrangementer og møter.
Les mer
stedsuavhengige_arbeidsplasser_ingress

Stedsuavhengige arbeidsplasser:

SJØVEGAN: På årets siste kommunestyremøte i Salangen ble det diskutert om stedsuavhengige arbeidsplasser skulle videreføres ut 2018. Det ble enstemmig vedtatt å beholde de 12 arbeidsplassene i kommunen.
Les mer
GRATANGEN_KOMMUNESTYRE_14DES_INGRESS

Kommunestyremøte i Gratangen:

ÅRSTEIN: De folkevalgte i Gratangen kommunestyre diskuterte torsdag flere saker, blant annet om den nye brannstasjon, og hvor den skal være plassert. SN Produksjon var tilstede og overførte møtet direkte på web-tv.
Se opptak av direktesendingen her
Indeksteringasgfsa

Lenvik kommunestyre:

FINNSNES: Torsdag var det kommunestyremøte i Lenvik, der det ble diskutert ulike saker, blant annet hvor årsbudsjettet 2018 ble diskutert.
Se hele møtet her
arbeidsmiljopris_2017_ingress

Fikk Arbeidsmiljøprisen 2017:

SJØVEGAN: Året går mot slutten og den årlige Arbeidsmiljøprisen ble delt ut i går ettermiddag. Det ble i år bestemt at prisen skulle bli delt mellom to av de mange foreslåtte kandidatene.
Les mer
2017_aarets_salangsværing_utddeling_ingress

Årets Salangsværing 2017:

SJØVEGAN: Etter mye spenning var det endelig klart for å dele ut prisen "Årets Salangsværing". Ordfører i Salangen, Sigrun Wiggen Prestbakmo skrøt varmt av salangsværingenes innsats for å fremme kommunen.
Les mer
salangshallen_ingress

Må bytte lokaler:

SJØVEGAN: Det siste kommunestyremøtet i Salangen kommune skal skje nå torsdag, men det har kommet en liten endring i planene, for kommunestyremøtet skal den siste omgangen holdes i en annen lokale.
Les mer
 
2017_aarets_salangsværing_ingress

Hvem blir årets salangsværing?

SJØVEGAN: Nå nærmer det seg utdeligen av den lokale hedersprisen "Årets Salangsværing". Ordfører i Salangen kommune, Sigrun Wiggen Prestbakmo, røper at det har kommer inn mange gode forslag i år.
Les mer
8567_scooterløype_salangen (2)

Blir det løypenett i Salangen?:

SJØVEGAN: Kommunestyret i Bardu vedtok å utvide skuterløypenettet til formål rekreasjon, men hvordan er status her i Salangen. Sist saken var oppe gikk flere grunneiere mot trase over egen eiendom.
Les mer
 
0888_scooternett_bardu_ingress

Rekreasjonsløypa vedtatt:

SETERMOEN: Under kommunestyremøte i Bardu på onsdag ble det vedtatt at det blir utvidet scooterløypenett med formål rekreasjon. Løypenettet vil gå til indre del av Leinavatnet.
Les mer
Lavangen_14sep2017

Lavangen kommunestyre:

TENNEVOLL: Torsdag var det kommunestyremøte i Lavangen, der det ble diskutert ulike saker, blant annet om forskrift for tildeling av langtidsopphold på sykehjem.
Se hele møtet her
 
4_salangen_skal_sreame_selv (3)

Salangen skal selv stå for streaming:

SJØVEGAN: Under møte i formannskapet i Salangen den 29/11 kom Høyre med forslag til at kommunen selv skal gå inn for streaming av kommunestyremøtene.
Les mer
0010100101010101_scooter

Motorferdsel i utmark:

SJØVEGAN: På ressursutvalgsmøtet som ble holdt på mandag, ble det orientert og diskutert om motorferdsel i utmark. Høyrepolitiker og hytteeier, Geir Vadstein mener de fikk behandlet saken alvorlig.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider