Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Mandag 21. mai 2018

  • mandag11°C
  • tirsdag6°C
  • onsdag6°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
17_millfisk_mulig_publikumsrekord (1)

Resultatene for Millionfisken lagt frem:

SJØVEGAN: I forrige uke ble tallene for Millionfisken 2017 lagt frem under møte til Salangen Næringsforening. 2017 var nok et vellykket år, og fredagen var en mulig publikumsrekord.
Les mer
200_festivalpass_solgt_ingress

- Skapt et arrangement som treffer:

SJØVEGAN: Styret i Millionfisken kan snart senke skuldrene og puste lettet ut, med god grunn. Allerede er artistlisten for neste års arrangement nesten på plass, og det er solgt over 200 festivalpass til nå.
Les mer
gokstadbig

Rune Gokstad i Salangen:

SJØVEGAN: Da er tiden inne for å sette Salangen på kartet enda en gang når NRKs «Hvorfor biter fisken» sendes. Hvor første episode ble spilt inn i Salangen tilbake i 2015.
Les mer
paahavetfestivalnyttforside

Siste program av "Festivalnytt":

SJØVEGAN: Under Millionfisken i Salangen har Redningsselskapet vært representert med sitt fartøy "Dagfinn Paust". Båten har vært ute på havet og mannskapet har kastet Millionfiske- flaskeposter til deltakerne. Bli med på havet i denne siste utgaven av "Festivalnytt".
Se programmet her
tokturenfratromsoforside

Web-TV programmet "Festivalnytt" :

SJØVEGAN: I det andre programmet av "Festivalnytt" får vi møte Ingbjørn Moan (bildet) fra Tromsø som har tatt turen til Salangen og Millionfisken, ikke for å fiske, men for å slappe av.
Se programmet her
Cato_millionfisken_ingress

Enda en vellykket festival er over:

SJØVEGAN: Da var Millionfisken 2017 over og gått inn i historiebøkene som enda en suksessfull folkefest. Selv om hovedpremien ikke ble utdelt, har det vært godt vær og god stemning hele forrige uke.
Les mer
unknown

Millionfisken-2017:

SJØVEGAN: For barn og unge så er tivoli det aller beste med sommeren. Mange tok turen til Salangen i helga, også for å dra på Hugos Tivoli.
Les mer
 
unknown

Millionfisken-2017:

SJØVEGAN: Noen personer som er viktig for å trekke frem Millionfisken, er de frivillige. De gjør en stor og viktig jobb, og er takket være dem at festivalen kan gjennomføres.
Les mer
2017_kulturpris_ingress

Frode og Hanne vant kulturprisen 2017:

SJØVEGAN: Det er blitt en tradisjon at kulturprisen i Salangen deles ut under Millionfisken, både til ungdom som forøvrig er nytt av året, i tillegg til den ordinære kulturprisen.
Les mer
 
Byron_idealtorksen_ingress

Leanne Byron vant idealtorsken:

SJØVEGAN: Det var Leanne Byron fra England, men bosatt i Portugal som under Millionfisken 2017 stakk av med 100 000 kroner for å komme nærmest idealvekta på torsk.
Les mer
konsert_lordag_millionfisken_ingress

Millionfisken 2017:

SJØVEGAN: Countryrock og kystrock preget lørdagens festligheter i Sjøvegan sentrum under Millionfiskens tredje dag i Salangen. "Sie Gubba" leverte stort, og Senjahopen fulgte enda større like etter.
Les mer
 
premieutdeling_lordag_millionfisken_2017_ingress3

Millionfisken 2017:

SJØVEGAN: Millionfisken er halvveis ferdig, og lørdagens premieutdeling ble litt utenom det vanlige, når Simon Muladal ikke bare igjen vant en premie, men skapte en legendarisk rekord i konkurransen.
Les mer
BARNELØP_MILLIONFISKEN_INGRESS

Barneløp i sentrum:

SJØVEGAN: I dag, lørdag var det barneløp på Sjøvegan, og over hundre unge håpefulle hadde meldt seg på og deltok på å springe rundt Rema 1000 bygget sammen med Labb og Line.
Les mer
 
ute_pa_bolgene_lordag_ingress2

Litt overskyet vær lørdag:

SJØVEGAN: Tredje fiskedag er over. Sagfjorden og områdene rundt har vært fullpakket med båter ute gjennom hele fisketiden, og nettavisens skribent tok nok en tur ut for å høre hvordan fisket har vært så langt.
Les mer
baatpaahavetforside

Dag tre av Millionfisken:

SJØVEGAN: Lørdag var vårt SN-TVs crew på havet igjen, og programleder Knut Arild Johansen pratet med kjente og ukjente på havet, og sist men ikke minst fikk vi sjekket fangsten til folk.
Se opptaket av direktesendingen
 
Kveite_på_87_kilo_simon_muledal_ingress

Rekord i Millionfisken med 87 kilo:

SJØVEGAN: Lørdag ettermiddag tok den tretten år gamle storfiskeren Simon Muladal fra Tromsø den største fisken som hittil er tatt under Millionfisken, en kveite på hele 87 kilo.
Les mer
postgirobrygget_millionfisken2017-ingress2

Millionfisken 2017:

SJØVEGAN: Lundbrygga var helt fullpakket med feststemte mennesker som var klar til å være med på allsang når Postgirobrygget og Ketil Stokkan Band spilte for festivaldeltakerne.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider