Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Tirsdag 22. mai 2018

  • tirsdag6°C
  • onsdag7°C
  • torsdag9°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
17_millfisk_mulig_publikumsrekord (1)

Resultatene for Millionfisken lagt frem:

SJØVEGAN: I forrige uke ble tallene for Millionfisken 2017 lagt frem under møte til Salangen Næringsforening. 2017 var nok et vellykket år, og fredagen var en mulig publikumsrekord.
Les mer
premieutdeling_fredag_MIllionfisken_ingress5

Millionfisken 2017:

SJØVEGAN: Fredagen er over og det er også premieutdelingen i forbindelse med Millionfisken 2017. En vanvittig stor folkemengde kunne nyte godværet mens premiene ble delt ut.
Les mer
Andeløp_vinner_ingress

1599 nummererte gummiender:

ANDELUND: I går fredag var det fullsatt på Andelund camping (Elvelund) da Salangen Musikkforening arrangerte det tradisjonelle andeløpet. Det ble ett spennende oppløp, og lenge var det uklart hvem som ville stikke av med den ettertraktede ANDreplassen.
Les mer
sanderhavet

"Festival-Nytt" fredag:

SJØVEGAN: I dagens program av "Festival-Nytt" sjekker programleder Sander Karlsen ut om hvor sprek folk er til å ta sjansen når de ser en flaskepost i havna.
Se sendingen her!
mellombolgeslagdag2

Dag to av Millionfisken:

SJØVEGAN: Fredag var vårt SN-TVs crew på havet igjen, og programleder Knut Arild Johansen pratet med kjente og ukjente på havet, og sist men ikke minst fikk vi sjekket fangsten til folk.
Se opptaket av direktesendingen
Blir_godt_å_sove_lenge_ingerss

Ronald Martinsen stiller passivt i år:

SJØVEGAN: Ronald Martinsen har vært med å arrangere Millionfisken siden den startet opp for elleve år siden, og har spilt en stor rolle i arbeidet som skal til for å skape en god festival. I år stiller han seg mer passiv og skal mest delta som gjest.
Les mer
konsert_millionfisken2017_katastrofe_ingress2

"Katastrofal" kveldskonsert:

SJØVEGAN: Folkefesten i Salangen har endelig startet for fullt, og første artist til Millionfisken i år var "Katastrofe" som virkelig fyrte opp publikum med flere velkjente låter og festhumør.
Les mer
 
millionfisken_torsdag_premieutdeling_ingress6

Millionfisken 2017:

SJØVEGAN: Første dag med Millionfisken er avsluttet, og i tradisjonens tro trekkes det dagspremier for de som har deltatt. I tillegg til at ordføreren i Salangen kunne dele et par ord til publikum.
Les mer
Elva_åpner_snart_ingress

Snart åpner elva:

ELVELUND: Det er nok mange som har gledet seg i nærmere ti måneder til å krysse av første juli. Da åpner mange lakseelver, blant annet Salangselva og Løksbotnvassdraget.
Les mer
 
Bomba_millionfisken_pang_pang_morrosak_ingress

Markerer åpningen av konkurransen:

SJØVEGAN: Det store smellet som markerer starten på fiskekonkurransen er det Jens-Viktor Steinsund som har ansvaret for. Smellet du hører er ikke mindre enn en 350 gram titanbombe, med en diameter på 100 millimeter.
Les mer
ute_pa_millionbolgene_ingress

Millionfisken 2017 er i gang:

SAGFJORDEN: Millionfisken 2017 er i gang, og ble markert med det tradisjonelle smellet levert av Maxi Pyroteam. Nettavisens skribent tok en tur ut på Sagfjorden og ble kjent med flere av fiskerne som skal fiske i helga.
Les mer
 
MellomBolgeslag_Ep12017

Millionfisken er i gang:

SJØVEGAN: I dag var vårt SN-TVs crew på havet, og programleder Knut Arild Johansen pratet med kjente og ukjente på havet, og sist men ikke minst fulgte starten på Millionfisken.
Se opptaket av direktesendingen
RS_Dagfinn_Paust_klar_til_dyst_ingress

Redningsskøyta klar til dyst:

SJØVEGAN: Under Millionfisken er det klart at båter skal taes i bruk. Og der det er ekstreme mengder med sjøfart, er redningsskøyta klar til dyst. Skipper Raymond Klæboe minner alle på å ta med flytevesten og sjekke formen.
Les mer
 
Backlash_har_ankommet_sjøvegan_ingress

Backlash er ankommet Salangen:

HEMMELIGBERGET: Backlash Fishing Norway har nå ankommet Sjøvegan hvor de nå driver å varmer opp til Millionfisken. De har fisket nesten hele tiden siden de kom til Sjøvegan på mandag.
Les mer
millionfisken_straks_klar_til_dyst_ingress

Millionfisken 2017:

SJØVEGAN: Den siste innspurten med både sunn dugnadsånd og planlegging før Millionfisken skjer i Salangen, og litt utenom også. Styreleder for Millionfisken AS, Torkel Rørstrand forteller at alt snart er på plass.
Les mer
 
Ekstrem_tornado_Hugos_tivoli_ingress

Fart og spenning under Millionfisken:

SJØVEGAN: Nå er Hugos Tivoli ankommet Sjøvegan. De har med seg kjente og kjære karuseller og boder, i tillegg til at de i år har med en spennende nyhet til alle ungdommene som har lyst på et realt adrenalin-kick.
Les mer
flytebrygga_klar_millionfisken_2017_ingress

Millionfisken-2017:

SJØVEGAN: I ly av moloen ved kaia i Sjøvegan sentrum ligger nå flytebryggen som er lånt av forsvaret som skal brukes under årets Millionfisken klar til bruk. Til sammen er det beregnet opptil 100 plasser.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider