Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Tirsdag 22. mai 2018

  • tirsdag7°C
  • onsdag7°C
  • torsdag9°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
17_millfisk_mulig_publikumsrekord (1)

Resultatene for Millionfisken lagt frem:

SJØVEGAN: I forrige uke ble tallene for Millionfisken 2017 lagt frem under møte til Salangen Næringsforening. 2017 var nok et vellykket år, og fredagen var en mulig publikumsrekord.
Les mer
uf-omradet_klargjores_ingress

Millionfisken-2017:

SJØVEGAN: Nå er det bare en uke igjen til Millionfisken braker løs, og arrangementet utvikles for hvert år. På U4-området har det nå blitt markert opp parkeringsplass for besøkende som kommer med caravan.
Les mer
Andeløpet_ingress

Salangen Musikkforening:

SJØVEGAN: I år er det ti års jubileum for andeløpet i Salangen som skjer under Millionfisken. Leder av Salangen Musikkforening, Tonje Utmo forteller at salget har gått bra så langt.
Les mer
Blir_ikke_telt_millionfisken_ingress

Dårlig nyheter for Millionfisken-gjester:

SJØVEGAN: I år blir det ikke teltmuligheter på plassen ved Georgs hus på Sjøvegan under Millionfisken. Grunnen er at politiet har dårlige erfaringer med flere tilfeller av ordensforstyrrelse der under festivalen.
Les mer
millionfisken_gatelop_labbogline_ingress

Aktiviteter på plass:

SJØVEGAN: Årets omgang med Millionfisken nærmer seg med store stormskritt, og styreleder Torkel Rørstrand kan fortelle det allerede er blitt gjort klar til forskjellige aktiviteter, blant annet et gateløp for barn.
Les mer
Millionfisken2016_Forside

Søker frivillige til Millionfisken:

SJØVEGAN: For å lage verdens beste sommerfestival trenger Millionfisken ivrige og engasjerte mennesker som kan hjelpe til med å skape skikkelig folkefest i Salangen.
Les mer
BacklashFishing_Forside

Backlash Fishing kommer i år også:

KJØLLEFJORD: I år er det femte året at Backlash Fishing Norway skal ta turen hit tilbake til Sjøvegan i forbindelse med Millionfisken, de stiller mannsterke med syv ivrige fiskere som har med båt og stor fiskeglede.
Les mer
 
VM_i_skreifiske_tor_arne_millionfisken_ingress

Millionfisken-arrangører på VM i skreifiske:

SVOLVÆR: I helga var Tor-Arne Chruickshank, Nina Rasmussen og Ellen-Lise Woll fra Millionfisken på VM i skreifiske i Svolvær. - Vi fikk mange gode ideer og fikk se hvordan de gjør ting, forteller Chruickshank.
Les mer
SIEGUBBAMILLIONFISKEN_INGRESS

Helnorsk underholdning under Millionfisken- 2017:

SJØVEGAN: Endelig er artistlista for Millionfisken 2017 klar, den siste artisten som skal toppe lørdagskvelden blir de trønderske countryrockerne "Sie Gubba".
Les mer
 
aeresprisforside

Millionfisken i Salangen:

SJØVEGAN: Millionfisken AS i Salangen ble onsdag morgen tildelt Sparebanken Narviks ærespris for 2016. Styreleder Torkel Rørstrand i Millionfisken AS tok i mot prisen på vegne av alle de frivillige som gjør Millionfisken mulig hvert år.
Se videoinnslag
frivilligeerviktig-forside

Web-TV serie om Millionfisken:

SJØVEGAN: Uten de frivillige sjelene som bidrar hvert år på Millionfisken, hadde ikke arrangementet gått rundt. Det er vinnerne av premiene på Millionfisken- konkurransen også klar over. - De frivillige er viktig, sier Joachim Danielsen (bildet). Historien om 10 år med Millionfisken- arrangementet er laget på film igjennom en ny web-tv-serie fra Salangen-Nyheter. Dette er siste episode.
Se femte episode her
 
millionfiskentattforside

Web-TV serie om Millionfisken:

SJØVEGAN: Kjell Eriksen (bildet) fra Halden er foreløpig den eneste som har fanget Millionfisken i Salangen. Det skjedde i 2013. Historien om 10 år med Millionfisken- arrangementet er laget på film igjennom en ny web-tv-serie fra Salangen-Nyheter.
Se fjerde episode her
smokiekonserttusenforside

Web-TV serie om Millionfisken:

SJØVEGAN: Det er kun ett internasjonalt band som har stått på scenen under Millionfisken i Salangen, to ganger. Og det er engelske "Smokie". - Det er som å komme hjem å spille her, sier vokalist Mike Craft. Historien om 10 år med Millionfisken- arrangementet er laget på film igjennom en ny web-tv-serie fra Salangen-Nyheter.
Se tredje episode her
 
sjoveganand

Web-TV serie om Millionfisken:

SJØVEGAN: For lag og foreninger i Salangen er Millionfisken viktig rent inntektsmessig for å kunne sikre aktivitet igjennom året. Historien om 10 år med Millionfisken- arrangementet er laget på film igjennom en ny web-tv-serie fra Salangen-Nyheter.
Se andre episode her
iaarharvibaatenforside

Web-TV serie om Millionfisken:

SJØVEGAN: Alf Antonsen (bildet) deltok for første gang på Millionfisken med båt. Han satset på å få større fangst nå, enn tidligere. Historien om 10 år med Millionfisken- arrangementet er laget på film igjennom en ny web-tv-serie fra Salangen-Nyheter.
Se første episode her
 
rekordsalgfestivalpassforside

Millionfisken 2017:

SJØVEGAN: Siden 9. desember har Millionfisken- passene til neste års runde med den grensesprengende fiskekonkurransen vært mulig å kjøpe, og ifølge leder Jørn Myrlund har salget gått over all forventning.
Les mer
ny_leder_millionfisken_ingress

Ny leder for Millionfisken AS:

SJØVEGAN: Ronald Martinsen trer av som leder i hovedkomiteen for Millionfisken AS, og lar den tilbakeflyttede salangsværingen Jørn Myrlund (bildet) ta over roret. - Jeg gleder meg til å starte på dette arbeidet, sier han.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider