Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Torsdag 22. februar 2018

  • torsdag-9°C
  • fredag-10°C
  • lørdag-10°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
julestemningbygdetunbig
Det blir fin julestemning på Bygdetunet fredag kveld.

Førjulsstemning på Bygdetunet:

Aking for store og små

PRESTBAKKAN: Det legges opp til at det skal bli mye moro og meget stemningsfullt når det inviteres til førjulsstemning på Bygdetunet i Øvre Salangen. Det er andre året de arrangerer dette, og det var så vellykket i fjor at det ser ut til å bli en årlig tradisjon.


I morgen inviterer Venneforeningen og Sør-Troms Museum til julestemning og førjulskos på Bygdetunet. De starter kl 17.00, og alle blir oppfordret til å kle meget godt på seg siden det er såpass kaldt for tiden og de blir å oppholde seg ute, og om du tar på nisseklær blir det ekstra trivelig. - En lur ting å ha med seg er lommelykt og da gjerne en hodelykt, sier Ulla, konservator ved museet. Det finnes ikke lys der ute, og med stjernene og sneen vil det bli riktig idyllisk, men litt lys kan likevel være lurt.


Aking og julegrøt

Det kommer til å bli arrangert aking ned låvebrua, og her er både barn og voksne hjertelig velkommen til å bli med. Du bør ha med noe du kan ake på dersom du vil bli med på dette. Blir man sulten vil der være julegrøt, saft, gløgg og pepperkaker man kan kose seg med. I fjor ble det satt ut grøt til fjøsnissen og da kom han en tur innom. Derfor vil de prøve igjen i år. Hvis de koker en riktig god grøt og alle har vært snille så dukker han kanskje opp i år også?

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider