Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
aktiviteter_i_vinterferien_header
Hilde Løvberg og Anna Aglen Løkse er initiativtakere for årets vinteraktiviteter. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

For de som ønsker sporty vinterferie:

Aktivitet i vinterferien

SJØVEGAN: Til uka arrangerer SAFA i samarbeid med Astafjord Barnevernstjeneste vinterferieaktiviteter for store og små. Her blir det tilbud om både bading og alpinkjøring.


Første mars går det buss fra Sjøvegan til Polarbadet med avgang fra skolens bussholdeplass, nedenfor kulturhuset klokken 11:00. Her kan man enten kose seg i steambadet, benytte seg av vannskila, stupe fra stupetårnet eller utnytte seg av de mange bassengene man finner på Polarbadet. Det er gratis buss og inngang, med hjemreise klokken 15:30. Påmeldingsfristen onsdag, 28.februar og kan enten gjøres via e-post eller telefon. Barn under ti år må være i følge med en voksen/foresatt, og maks tre barn pr. foresatt.


Steillia Alpinsenter
Mandag 26. februar settes det opp buss fra skolens bussholdeplass med avreise klokken 10:30 til Steillia alpinsenter i Bardu. Buss, dagskort og eventuelt leie av skutustyr er gratis, men man må selv ta med matpakke og klær til å være ute. Hjemreise klokken 15:30, og påmeldingsfrist er senest 23. februar og kan enten gjøres via e-post eller telefon. Her ønskes det at det vedlegges navn, alder, navn og nummer til foresatt, og sko størrelse for leie av ski og annet utstyr. Tirsdag 27. og onsdag 28. februar er det åpen bakke ved Vasshaug skilek-anlegg fra 11:00 til klokken 15:00. Her bes det at man selv har med seg hjelm.


Utstyrsbanken er tilgjengelig
Daglig leder ved SAFA, Anna Aglen Løkse og  tiltakskonsulent i Astafjord barneverntjeneste Hilde Løvberg ønsker å minne alle på at utstyrsbanken har et bredt utvalg av utstyr til vinteraktiviteter som er tilgjengelig for utlån, samt at skøytebanen på U4 området er til fri bruk for alle til enhver tid.

For de som ønsker å være med enten til Polarbadet eller til Steillia kan enten henvise seg på e-post eller telefon til Salangen frivillighetsentral.

E-post: sfrivill@online.no 
Telefon: 905 95 086

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS