Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Fredag 23. mars 2018

  • fredag-3°C
  • lørdag-4°C
  • søndag-6°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
484_seniortur_til_maspalmas_header
Kolbjørn Sjøseth og hans reisegruppe har hatt fine dager på Kanariøyene. – Torsdag er det hjemreise, dessverre, sier reiseleder Kolbjørn Sjøseth.

– Torsdag er det hjemreise, dessverre:

Alt vel på Kanariøyene!

MASPALOMAS/SJØVEGAN: Kolbjørn Sjøseth og hans reisefølge har nå vært en og en halv uke i Maspalomas. – Temperaturen ligger på mellom 27-28 grader nå, det er herlig, forteller reiseleder Kolbjørn Sjøseth.


I begynnelsen av måneden reiste Kolbjrn Sjøseth sammen med sitt reisefølge ned til Kanariøyene, nærmere bestemt til Maspalomas. Sjøseth forteller at bortsett fra litt overskyet vær de aller første dagene så har det vært stabilt og klart vær med fine temperaturer. I løpet av oppholdet har de vært på en rekke utflukter og fotturer, og på kvelden har seniorene tilbrakt tiden på den lokale bowlinghallen. – Vi har hatt mange aktiviteter på kveldene, og spesielt mye bowling hvor mange har vist seg meget dyktige. Dette tilbudet skulle vi ha fått etablert hjemme i Lavangen også, forteller reiseleder Kolbjørn Sjøseth.

484_seniortur_til_maspalmas_artikkelfoto.jpg
Bowling så ut til å være en hit blant reisegruppen og ble fort en av hovedaktivitetene på kveldstid. 

 

Kjøpt geitost av lokal bonde
Førstkommende torsdag er det hjemreise for gjengen. Ut i fra det nettavisen forstår lider ikke Sjøseth eller hans reisefølge noe preg av hjemlengsel. – Gjengen virker veldig tilfreds her, de har det veldig bra og de trives. I dag har vi vært på fjelltur, og vi har blant annet vært å kjøpt geitost fra en lokal geitebonde som holder til i bakkene i nærheten av her vi bor, opplyser Sjøseth avslutningsvis.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider