Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 26. mai 2018

  • lørdag10°C
  • søndag7°C
  • mandag16°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
AUF_artikkelfoto
Brynjar Andersen Saus er AUF representant og ser et tydelig mønster om hva ungdommen på Sjøvegan videregående skole ønsker.

Ungdommen vil ha regjeringsskifte:

Ap vant skolevalget

SJØVEGAN: Etter skolevalget på Sjøvegan videregående skole ble klart at ungdommen vil ha et regjeringsskifte. Arbeiderpartiet vant med hele 45,9%, på siste plass kom Kristelig folkeparti med 0 prosent.


På Sjøvegan videregående skole var det i forrige uke duket for paneldebatt, og noen dager senere ble det avholdt skolevalg. Nå er resultatet klart, og nesten halvparten av ungdommene vil ha regjeringsskifte. Arbeiderpartiet vant overlegent med hele 45,9% av stemmene, etterfulgt av Senterpartiet med 33,3%. Høyre og Rødt kom likt ut på delt tredjeplass med 4,4%. På bunnen ligger Kristelig Folkeparti med 0% stemmer og Norsk Kommunist Parti med 0,5%. - Det er jo hyggelig å få en slik tilbakemelding, det tyder jo på at vi gjør noe rett, forteller AUF representant Brynjar Andersen Saus til nettavisen.

000012.jpg
Illustrasjonen er utarbeidet av elevene ved Sjøvegan videregående skole viser valgresultatene fra skolevalget. 


Ungdommen vil ha Støre
Etter klart flertall under skolevalget, mener Brynjar ungdommens beskjed er klar. - Elevene i Troms er enig med Arbeiderpartiet i at det er viktigere at alle skal med enn å fortsette i fire nye år med skattekutt til landets aller rikeste. Ungdom ønsker en Arbeiderparti-ledet regjering som vil ha 3000 flere lærere, helsesøster på skolen hver eneste dag og som vil gi ungdom en jobb å gå til, avslutter Saus til nettavisen. 

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider