Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Søndag 22. april 2018

  • mandag8°C
  • tirsdag7°C
  • onsdag7°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
miki-aapner_ingress
Leder i Salangen Næringsforening, Cato Sørensen, Jon Henrik Larsen og styreleder i Millionfisken, Torkel Rørstrand ser fram til åpningen av MIKI-senteret i dag. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Med statsministeren som storesøster:

Åpner MIKI-senteret i dag!

SJØVEGAN: I dag torsdag 18.mai er det offisiell åpning av MIKI-senteret, og i den forbindelse skal dette markeres med både kjente artister og selveste statsminister Erna Solberg, som også er storesøster til MIKI-senteret.


I dag blir det ekstraordinær markering i Sjøvegan- sentrum. Der skal det settes opp scene hvor blant andre Hans Inge Fagervik, Viseklubben Baluba og "The Stream"-stjernen, Mats Svendsen kommer for å spille. I tillegg kommer Afghanistans ambassadør i Norge, Shukira Barakzai og sametingspresident Vibeke Larsen. Det kommer også flere andre overraskelser utover kvelden. Arrangementet finner sted på Sjøvegan og begynner fra klokken 18:00.


Ordføreren ser frem til åpningen
Ordfører i Salangen ser frem til dagen. - Det er alltid flott når bedrifter åpner i Salangen, så er det artig med storfint besøk, sier ordfører i Salangen kommune Sigrun Wiggen Prestbakmo som ser frem til åpningen av MIKI-senteret i dag torsdag. Det er nesten ett og et halvt år siden Jon Henrik Larsen gikk i gang med forprosjektet, og har fått støtte fra flere av landets administrative ledere og andre innflytelsesrike personligheter. 

miki-aapner_ingress3.JPG
Sigrun Wiggen Prestbakmo ser også fram til å oppleve åpningen av MIKI-senteret. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Skal bruke tre år på startfasen
Jon Henrik har klare planer for senteret. - Det er et behov over hele landet med personer som har havnet utenfor arbeidslivet og ønsker å komme inn i fast jobb, og vi skal nå bruke tre år på selve startfasen for å danne en solid grunnmur og vi vil prøve å etablere MIKI-sentret over hele landet, og muligvis i utlandet også i framtiden, forteller gründer Jon Henrik Larsen ivrig. 

Arrangementet begynner med et lukket event for "familien" og spesielt inviterte, og klokken 19:00 skal statsminister Erna Solberg gjøre den offisielle åpningen av MIKI-sentret. Salangen-Nyheters WebTV sender direkte fra åpningsforestillingen i dag kl. 19.00, for deg som ikke har mulighet å være i Salangen og se det med egne øyne.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider