Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Søndag 22. april 2018

  • mandag8°C
  • tirsdag7°C
  • onsdag7°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
christermottarprisbig
Ordfører Ivar B. Prestbakmo (t.v) sammens med prisvinner Christer Møller mandag ettermiddag. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Christer Møller hedret i dag:

Årets Salangsværing!

SJØVEGAN: Christer Møller (25) som sto bak Støttekonsert for teltbrannofrene i Salangen i januar i år, ble i dag hedret av ordføreren i Salangen med prisen "Årets Salangsværing 2013". - Jeg vil dele denne prisen med alle som var med å arrangere konserten, sier Møller til nettavisen.


På utdelingen mandag ettermiddag på Toos Kafe kunne ordføreren fortelle gode ord om prisvinner Møller. - Han har, med sin iver, ureddhet og pågangsmot klart å sette Salangen på kartet ved at han arrangerte den mest spektakulære kjendis-konsert i Salangshallen man kunne tenke seg. Han har videre vært sentral i Millionfisken, spesielt i forhold til artistdelen før og under arrangementet, sa ordføreren til kommunestyret.


Skapte ungdomskonsert
Christer Møller var også sammens med ungdomsrådet i Salangen sentral med å skape Karpe Diem konserten i Salangshallen nå i høst. Dette var også noe ordføreren trakk frem i sin tale til prisvinneren. Årets Salangsværing er en æresbevisning som har vært delt ut hvert år siden 1986. Her ønsker man å finne en enkeltperson, et lag, en forening eller en organisasjon som har bidratt til at Salangen Kommune har fått hederlig omtale ut over kommunens grenser. Årets vinner ble utropt av ordføreren i forbindelse med årets siste kommunestyremøte i Salangen mandag. Vinneren fikk et diplom, plakett og ble gjort stas på.


Se videointervju med Christer Møller under:

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider