Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Søndag 20. mai 2018

  • søndag11°C
  • mandag11°C
  • tirsdag6°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
super_kjell_ingress2
Super-Kjell kom til unnsetningen når syklistene måtte øke farten fra Øvre Salangen. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Super-Kjell til unnsetning:

ARN's helt egen maskot

ØVRE SALANGEN/SJØVEGAN: Bortetter veiene der sykkelrytterne under ARN skulle passere var det flere sprøe og gode ideer til stede. I Øvre Salangen derimot kom et kjent ansikt opp fra sin superhule for å heie løperne videre.


I en vanskelig-å-gå-glipp-av farget superdrag, dukket det opp en velkjent ansikt på veiene i Øvre Salangen. Dette er personens egen hjemsted, og han lokket til seg mange mennesker som alle lurte på det samme. Hvem i all verden har vi her? Med et fast blikk, og et enda fastere grep rundt beltet kom disse ordene ut av munnen hans. - Jeg er den såkalte Super-Kjell. Vel, egentlig Super-Kanin, men det snakker vi ikke om, sier den vekledde superhelten.

super_kjell_BIG.JPG
Det er ingen tvil om at Super-Kjell fikk jobben gjort ved løypene under Arctic Race of Norway. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Tiltrakk gaver
Super-Kjell, som for aller flest er bedre kjent som Kjell Andresen, sto for underholdningen bortetter løypen til sykkelrytterne under Arctic Race of Norway og caravanen som kjører forran. Super-Kjell trakk til seg mer enn bare blikk fra den forbikjørende underholdningsstripa. - De kastet sukkertøy, caps og masse andre tilfeldige ting. Så vi samlet alt opp og la det på si. Nå er i alle fall julegavene sikret, sier Andresen og ler.

super_kjell_ingress3_motion_blurd.JPG
Super-Kjell må holde fartsgrensen så han ikke blir stoppet av de mange politikontrollene som er plassert under Arctic Race of Norway. FOTO: ALEKSANDER WALØR 

Kappløp med bil
En superhelt har tradisjonelt sett en superevne, og Super-Kjell har atpåtill flere andre enn julegavemagnet. Han er også nokså super-rask. Dette ble bevist når selveste Dag Otto tok kontakt med Andresen. - Han kom bortover og strøk meg ned armen. Han likte visst drakta han, sier superhelten og ler så bakken rister. Dette var ikke den eneste oppmerksomheten han fikk, for Dag Ottos bil skulle settes på prøve med et kappløp. - Jeg fikk medfart men de endte med å passere meg. De fikk superfart og forsvant opp bakken, så jeg klarte å motivere dem til å øke farten i alle fall, sier Super-Kjell til nettavisen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider