Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Fredag 25. mai 2018

  • fredag12°C
  • lørdag8°C
  • søndag6°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
arrangererjuleballbig
På bildet: Susann Helberg (nærmest) og Ingrid Prestbakk håper at mange kommer på fredagens juleball. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Samler inn penger til klassetur:

Arrangerer flott juleball

Engelsk-klassen ved Sjøvegan videregående skole gjentar fjorårets suksess med juleball på skolen. Til nå er rundt 30 personer påmeldt til fredagens arrangement.


Ungdommer i alderen 13 til 16 år kan melde seg på til årets juleball på Sjøvegan videregående skole på førstkommende fredag. - Vi tar i mot folk fra Lavangen, Salangen, Gratangen, Bardu og Dyrøy kommuner, sier Ingrid Prestbakk i komiteen for juleballet til nettavisen. I fjor var det 70 personer med på juleballet, både gutter og jenter.


Rusfritt alternativ
Hele arrangementet fredag er rusfritt. - Det blir kiosk og servering av middag for de som kommer og har kjøpt inngangsbillett, sier Susann Helberg. Det blir også ulike leker i løpet av kvelden i tilegg til kåring av ballets prinsesse og prins. Alle deltakerne på ballet oppfordres til å komme i kjole og dress.


På bildet: I 2009 var det rundt 70 ungdommer som var meldt på juleballet. FOTO: PRIVAT


Tur til London
Pengene som klassen tar inn på juleballet, skal blant annet gå til en studietur til London i mars til neste år. - Vi trenger pengene, og vi håper derfor at mange melder seg på. Det koster kun kr. 150 pr. person. De som vil melde seg på kan sende en sms med navnet sitt til tlf. 917 66 378 eller 99 57 35 87, avslutter Ingrid Prestbakk.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider