Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Mandag 26. februar 2018

  • mandag-8°C
  • tirsdag-6°C
  • onsdag-2°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
trobbelvinmonopolbig
Det ble litt bråk ved Vinmonopolet på Sjøvegan tirsdag ettermiddag, da noen kunder med utenlandsk opprinnelse ble nektet å kjøpe alkoholholdige drikker etter et fastsatt tidspunkt. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Stengetid ved Vinmonopolet:

Avvisning skapte bråk

SJØVEGAN: Noen kunder med utenlandsk opprinnelse ble avvist å handle av ansatte på Vinmonopolet på Sjøvegan tirsdag kveld. Det førte til politiutrykkning.


Det ble en uoverenstemmelser mellom en ansatt på Vinmonopolet på Sjøvegan og en utenlandsk kunde tirsdag kveld like før Vinmonopol-utsalget skulle stenge. Årsaken var at polet hadde ikke lengre åpent enn til 18.00, og hadde ikke lov til å selge alkoholholdig drikke etter kl. 18.00 tirsdag.


Skapte litt bråk
Da noen utenlandske kunder skulle handle, ble de avvist da klokken var over 18.00. Dette førte til litt bråk som eskalerte og en patrulje fra politiet i Narvik ble tilkalt til Sjøvegan. - Det har roet seg nå, men det var noen kunder med utenlandsk opprinnelse som ikke skjønte at polet ikke kunne selge alkoholdig drikke etter ett fastsatt tidspunkt på kvelden, sier betjenten fra politiet som var på Sjøvegan tirsdag kveld. I følge Midtre Hålogaland politidistrikts twitter-logg, vil forholdet anmeldes i ettertid.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider