Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Søndag 20. mai 2018

  • søndag11°C
  • mandag11°C
  • tirsdag6°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
balubapålundbryggabig
Det blir hyggelig atmosfære i Salangen kirke torsdag kveld når viseklubben arrangerer konsert. FOTO: HANS ERIK BØRVE

Arrangement i kirka i kveld:

Balubas julekonsert

SJØVEGAN: I dag torsdag er det duket for en julegløgg av musikalske innslag i kirka, fremført av viseklubben Baluba. Dette er andre gangen de holder førjulskonsert og det blir sikkert ikke den siste.


For andre gang arrangerer viseklubben Baluba førjulskonsert i kirka og det er virkelig noe å få med seg. - Vi ser på sangene som ei fortelling og med en så stor variasjon i låtvalgene blir det hele til en fantastisk musikalsk julegløgg. Konserten går i dag torsdag 8.desember og starter klokken 19.00 i Salangen kirke, forteller visepresident Inger Strand.


Mix av musikk
Baluba skal pakke ut nye sanger, gamle sanger av både kjente og litt mindre kjent karakter, alt for å skape historien rundt selve julebudskapet og om stemningen rundt jul. Det koster ikke noe å komme inn, men for de som likevel ønker å gi et bidrag vil det bli frivillig kollekt som går til kirkeforeningen. Disse jobber nå for å få musikk og lydutstyr til Salangen kirke. - Vi ønsker alle sammen hjertelig velkommen til en koselig adventskonsert i kirka, sier visepresident Inger Strand.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider