Bamsene ved Polar Park kom ved månedsskiftet ut fra vinterdvalen. At man kan bli litt morgengretten etter flere måneders søvn er ikke å unaturlig, men daglig leder Jens Kristian Dybwad forteller at etter de hadde fått seg noen gode måltider slo seg til ro. – Allerede under mildværet i februar var en av bjørnene ute å sjekket forholdene, men det var tydelig at det var for tidlig. Jeg husker ikke i farta datoen når de kom ut av dvalen, men det var rundt månedsskiftet mars - april. Nå har de slått seg til ro ute i finværet og de leker og kryes over at det går mot vår, forteller Dybwad til nettavisen.

* Saken fortsetter under bildet
202_polar_park_bjonn.jpg
Daglig leder ved Polar Park, Jens Kristian Dybwad er fornøyd med vintersesongen, og ser frem til sommersesongen. Han kan røpe overfor nettavisen at de har mange spennende planer fremover. 


Stadig økende vinterturisme
Dybwad kan avsløre overfor nettavisen at det ligger mye spennende i kortene til Polar Park fremover. I tillegg har vintersesongen og Wolf Lodge opplevd en økt interesse. – Vinterturismen i Nord-Norge har jo generelt blitt veldig populært, noe som også har påvirket oss på en veldig positiv måte, Wolf Lodge har vært relativt hyppig besøkt siden åpningen. De besøkende til Wolf Lodge består jo i hovedsak av travle mennesker som har begrenset med fritid, og som ønsker garanterte opplevelser. De har som regel sett og opplevd mye, men de tilbakemeldingene de kommer med til oss er at dette er noe helt unikt og har vært en fantastisk opplevelse som har satt sine inntrykk. Slike tilbakemeldinger er vi veldig glade for og de tar vi med oss, opplyser Dybwad til nettavisen.


Se video av bjørnenes lek i snøen: