Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Søndag 22. april 2018

  • søndag5°C
  • mandag8°C
  • tirsdag8°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
barnepikenbig
Filmen

Seniorkino i Salangen:

"Barnepiken" vises

SJØVEGAN: Onsdag 12.desember er det igjen duket for seniorkino i Salangen kulturhus. Det er "Barnepiken" som står på programmet, og filmen har blitt godt mottatt av både publikum og anmeldere.


Filmen bygger på Kathryn Stocketts bestselgende roman fra 2009 om tjenestepiken Aibileen, som tjente til livets opphold gjennom å passe på de hvites barn i det rasesegrerte sørstatene. Boken ble en av fjorårets mest omtalte romaner. Filmen hadde premiere 10 august i USA, og stod flere uker på toppen av kinolistene over mest sette filmer.


Barnepiken
Filmen handler om tre ulike og ekstraordinære kvinner i 1960-årenes Mississippi, som danner et usannsynlig vennskap gjennom et hemmelig skriveprosjekt som bryter samfunnsmessige regler og setter dem alle i fare. Fra deres utrolige allianse oppstår et bemerkelsesverdig kvinnelig fellesskap som gir dem mot til å overskride linjene som definerer dem, og erkjennelsen av at noen ganger er de linjene laget for å bli krysset - selv om det betyr å bringe alle i byen ansikt til ansikt med tidens forandringer. Filmen er dypt rørende og intens, men også full av humor og håp. "Barnepiken" er en tidløs og universell historie om evnen til å skape forandring. 


Julegløgg og pepperkaker
Filmen starter kl 12.00. Det vil som vanlig bli kafe i Lysthuset fra klokken 11.00, og her får man denne onsdagen servert gratis julegløgg og pepperkaker. Skulle du trenge skyss til forestillingen er det bare å ta kontakt med
SAFA tlf 77 17 11 42 eller Lavangen Frivillighetsentral tlf 480 64 520.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider