Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 26. mai 2018

  • lørdag9°C
  • søndag7°C
  • mandag16°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
bellamybrothersbig
De to brødrene Howard og David Bellamy, som utgjør duoen "The Bellamy Brothers" er klare for Salangen og Millionfisken til neste år. FOTO: BYRå

Millionfisken-2015:

Bellamy Brothers kjem!

SJØVEGAN: Årets julegave fra Millionfisken er første artistslipp. Den legendariske amerikanske pop-country duoen "The Bellamy Brothers" skal spille på Lundkaia under neste års festival.


De to brødrene kommer fra Florida i USA, og har hatt en betydelig musikalsk suksess. Spesielt populær var de i 1970 og 1980. Da kom de ut med utgivelsen av sin crossover hit "Let Your Love Flow" i 1976, som ble en nummer én på Billboard Hot 100. Bellamy Brothers har funnet suksess i countrymusikken. Hittil har de sluppet mer enn femti album.


Kommer til Nord Norge
Helga 2. til 5.juli til neste år kommer den amerikanske duoen med band, til lille Salangen i Nord Norge. - Dette er absolutt god musikk. De er folkelige karer!. Det har vært mye arbeid med å få avtalen i havn med managementet til bandet. Men nå er det i orden. Jeg vet ikke om at de har vært i Nord Norge tidligere, sier Tormod Berg som har vært med å booket inn bandet til sommer- arrangementet i Salangen.


Billettsalget løftes
Arrangørene av Millionfisken har troen på at slippet av første bandet til neste års arrangement kan være med å løfte billettsalget ytterligere nå før jul. - Det er jo råbillige festivalpass nå før 31.desember. Det er bare å gå inn på Millionfisken.no og kjøpe årets julegave, reklamerer styreleder Tor-Arne Chruickshank i Millionfisken.


Se musikkvideo fra The Bellamy Brothers og "Let your love flow"

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider