Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
AF_nettside_2
Leder i Arctic Freedom, Thor Elvin Jøtulhaug. FOTO: PRIVAT

Arctic Freedom nå online:

Blir mulig å booke via nett

SJØVEGAN: Arctic Freedom kom i forrige uke ut med ny nettside, selv om nettsiden enda ikke er helt ferdigstilt har responsen vært positiv opplyser Thor-Elvin Jøtulhaug til nettavisen.


Friluftsmannen Thor-Elvin Jøtulhaug startet i fjor vår opp Arctic Freedom som er en tjeneste som tilbyr lokale naturopplevelser. Nå er han også kommet online, det vil si han har fått egen nettside. Forrige onsdag publiserte han sin nye nettside arcticfreedom.no. – Det ble noen søvnløse netter de siste dagene for å rekke deadline som jeg hadde satt til 1. mars. Så langt har jeg hatt gode besøkstall, både fra regionen, men også fra det store utland, blant annet USA, forteller Jøtulhaug til nettavisen.

AF_nettside_ingress.jpg
Av aktivteter som det vil være mulig å kunne booke via nettsiden er bant annet padling, fisketurer, grottevandring, zip-line og bålkurs. 


Litt arbeid gjenstår
Foruten noe oversettelser til engelsk har Thor-Elvin laget nettsiden selv. Det gjenstår enda litt detaljarbeid på siden før den er helt ferdig, da vil kunder som ønsker å oppleve vårt lokale mangfold av naturopplevelser kunne gjøre dette via dette nettstedet. – Det er på bookingdelen at det enda gjenstår noe arbeid, da skal det være mulig å kunne booke alle aktivitetene til ønsket tid via nettsiden, opplyser Jøtulhaug avslutningsvis. 

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS