Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Søndag 22. april 2018

  • mandag8°C
  • tirsdag7°C
  • onsdag7°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
7_millfisk_CC_Cowboys_header
Fredrikstadrockerne i CC Cowboys har siden starten på 1990 tallet vært en hit-maskin innen norsk rock, nå er det offentliggjort at de kommer til Millionfisken 2018. PRESSEFOTO.

CC Cowboys til Millionfisken 2018:

Blir vilt, vakkert og vått

SJØVEGAN: I dag, torsdag kom pressemeldingen fra Millionfisken om at de allerede har landet første artisten for neste års arrangement. Fredag, 29. juni entrer selveste CC Cowboys scenen på Sjøvegan.


Allerede i slutten av oktober opplyste styreleder i Millionfisken, Torkel Rørstrand ovenfor nettavisen: - Vi er godt i gang med forberedelsene til Millionfisken 2018, vi har gått igjennom budsjettet og planer for salget, og allerede er en god del kommet på plass, sa Rørstrand. Det er ingen tvil om at arrangørene har vokst på seg både erfaringer og struktur etter alle årene. Fiskekonkurransen er også en stor folkefest med stadig imponerende artistlister spekket med publikumsfavoritter. Nå er første artist på neste års liste offentliggjort; en klar publikumsfavoritt. 

Føler forventningspresset
I dag, torsdag 7. desember kom pressemeldingen om at selveste CC Cowboys kommer for å spille under neste års store folkefest på Sjøvegan, fredag, 29. juni entrer fredrikstadrockerne scenen på Lundkaia. - Millionfiskens gjester er godt vant og vi føler helt klart på forventningspresset. Men vi føler oss rimelig sikker på suksess når vi endelig har lykkes med å få CC Cowboys til Millionfisken. CC Cowboys holder seg stadig like aktuelle, og er blant de mest profilerte norske artister i radio og konsertsammenheng, opplyser Torkel Rørstrand i pressemeldingen. 

 

LES OGSÅ:
Allerede solgt 200 pass 

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider