Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Fredag 25. mai 2018

  • fredag12°C
  • lørdag8°C
  • søndag6°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
bobilplassen_stengt
Tor Arne Chruickshank har nå valgt å stenge bobilcampen ettersom teleløsning gjør bakken bløt og ferdsel vil medføre store skader på marka og kan i verste fall gjøre at bobiler setter seg fast.

Teleløsning gjør det nødvendig:

Bobilplassen er stengt!

SJØVEGAN: Tor Arne Chruickshank har nå stengt av Bobilcampen ved Strandparken på Sjøvegan. Teleløsningen er nå i gang og avsperringen vil vedvare frem til det har tørket opp. – Vi håper å kunne åpne igjen til 1. mai, sier Tor Arne.


En plutselig varmebølge har bredt seg over det ganske land, eller, i hvert fall over distriktet. Snøsmeltingen er i full gang, det samme er teleløsningen. Dette har medført at Tor Arne Chruickshank ved Elvelund Camping nå har stengt av bobilplassen ved Strandparken. Han oppfordrer alle til å respektere avsperringene og la være å ferdes på områdene frem til det har tørket opp. – Dette gjelder både til fots og med biler, for det første vil det bli mye penere når gresset begynner å vokse, men også fordi at vi tidligere har erfart at bobiler har endt opp med å kjøre seg fast på den bløte marka og gjort skade på både bilen og plassen. Nå når det er så bløtt og gjørmete synker man dypt ned. Jeg har også gitt beskjed til bensinstasjonen om avsperringen. Det er enda usikkert når det vil åpne, det avhenger veldig av været fremover, forteller Tor Arne Cruickshank til nettavisen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider