Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
Borch_sal_Lav_header
Sammen med Sandra Borch var partikollega og ordfører i Salangen kommune, Sigrun Wiggen Prestbakmo.

StortingsValget 2017:

Borch på hjemtrakter

SJØVEGAN/TENNEVOLL: Fredag var førstekandidat i Troms på Senterpartiet liste til Stortingsvalget, Sandra Borch på besøk i både Salangen og Lavangen.


Fredagen før stortingsvalget fikk Salangen og Lavangen storfint besøk av Senterparti-kandidat Sandra Borch som var på en liten rundtur å besøkte bønder og fiskerinæringen i tillegg til å ha stand. Hun besøkte blant annet en bonde i Øvre-Salangen som slet med store overvintringskader, noe Senterpartiet er opptatt av at det skal finnes erstatningsmidler for. - Det har vært en veldig dårlig vår, noe som har preget hele landbruksnæringen, vi i Senterpartiet ønsker å legge til rette for at det skal være mulig for disse å søke erstatning, forteller Borch til nettavisen.


Fikk omvisning på salaks
I Lavangen besøkte Sandra fredagskafeen til Lavangen Frivilligsentral, i tillegg til å ha stand på Tennevoll og møtte sine velgere. I tillegg fikk hun en omvisning på det nye smoltanlegget til Salaks og ble introdusert for FjordMAX konseptet, som Borch selv er veldig positiv til. - FjordMAX beviser at næringen er opptatt av bærekraftig utvikling. Det er et veldig spennende prosjekt og jeg håper de får godkjent sine søknader for å ta prosjektet videre. Dette er både fremtidsrettet og viktig for utviklingen til havbruksnæringen, forteller Sandra Borch ovenfor nettavisen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS