Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 26. mai 2018

  • lørdag10°C
  • søndag7°C
  • mandag17°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
4564564_ski_village_2
- Formålet med møtet er å finne ut hva vi skal gjøre på Ski Village til neste år, og jobbe videre med de erfaringer vi har tatt med oss fra i år, forteller daglig leder i Reistadløpet AS, Ivar Holand. ARKIVFOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Åpent møte om Ski Village 2018:

Bra arrangement i år

SETERMOEN: Torsdag inviterer Bardu kommune til åpent møte hvor det skal drøftes hva som skal gjøres i forbindelse med Ski Village som skal være frdag, 6. april 2018.


I forkant av Reistadløpet arrangeres det Ski Village på Setermoen, og i år var det stor suksess med både Barnas Reistadsprint, boder og stor folkefest dagen før det tradisjonsrike Reistadløpet. Torsdager det åpent folkemøte i Bardu hvor både næringsaktører, lag og foreninger og allmennheten er invitert til å være med å drøfte hva som skal skje fredag 6. april på Setermoen. - Formålet med møtet er å finne ut hva vi skal gjøre på Ski Village til neste år, og jobbe videre med de erfaringer vi har tatt med oss fra i år, forteller daglig leder i Reistadløpet AS, Ivar Holand.

Finner løsning
I år var en av de store begivenhetene Barnas Reistadsprint som Sparebank1 Nord-Norge arrangerte. Holand forteller at de jobber med å få til samme opplegg i 2018, og at de nå er i dialog med banken om å løse enkelte utfordringer med at det samme helga er Norgesmesterskap del 2 i Alta, hvor Sparebank1 Nord-Norge er med å arrangere. - Vi får jobbe ut i fra dette, og gjøre det som er mulig for å få ting på plass, dette er fult mulig å løse om både vi og banken er innstilt på å få dette til, forteller daglig leder i Reistadløpet AS, Ivar Holand i intervju med nettavisen.

 

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider