Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
Teleslynge_ingress (2)
Eliseus Rønhaug er glad for at det endelig er kommet teleslynge til kulturhuset slik at det blir lettere for hørselsvekkede å delta på arrangementer og møter. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Åtte teleslynger på plass i kulturhuset:

Bra for hørselshemmede

SJØVEGAN: Endelig er teleslynge på plass inne på kulturhuset i Salangen. Det er eldrerådet som har vært pådriver for at dette skulle anskaffes, slik at det blir lettere for hørselsvekkede å følge med på arrangementer og møter.


Hele åtte teleslynger er nå anskaffet Salangen kulturhus. De nye teleslyngene gjør at hørselsvekkede nå kan ta del i alle kulturelle arrangementer eller foredrag hvor det brukes et lydanlegg og under politiske møter. De nye apparatene består av et sett hodetelefoner tilkoblet en digital mottaker som henges rundt halsen med av/på knapp og mulighet til å justere volum etter eget ønske.


Glad for at det er på plass
Det var Eliseus Rønhaug på vegne av Eldrerådet i Salangen som var pådriver for at kommunen tilskaffet dette tilbudet. - Det var jeg som tok opp denne saken for en god stund siden ettersom jeg mener dette er en veldig viktig sak som har påvirket alle som sliter med hørselsvansker. Man blir jo nesten helt handikappet om man skal sitte å følge med på noe som man ikke får med seg. Det er veldig flott at dette er kommet på plass inne på kulturhuset, opplyser Eliseus Rønhaug overfor nettavisen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS