Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Fredag 23. mars 2018

  • fredag-3°C
  • lørdag-4°C
  • søndag-6°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
delesoppitosesongerbig
TV-serien om Salangen-Nyheter på TV3 har blitt sett av mange mennesker, og tilbakemeldingene har vært mange for medieredaksjonen i Salangen fra interesserte seere.

TV-serien om "Salangen-Nyheter":

Deles opp i to sesonger

SJØVEGAN: TV-serien om "Salangen-Nyheter" som har gått på TV3 i fire uker nå, hadde sin foreløpige siste episode forrige tirsdag. Den siste reprisen av den fjerde episoden går i kveld på Viasat 4. Nå har TV3 valgt å spare de fire siste episodene til en egen sesong senere i år.


 

Det har til nå gått fire av i alt åtte episoder i serien om nettavisen Salangen-Nyheter på TV3. Kanalen er svært godt fornøyd med serien, men opplever likevell at serien har møtt tøff konkurranse med andre programmer med samme sendetid på tirsdager. – Vi er veldig fornøyde med tv-serien om Salangen-Nyheter. Det er en utrolig flott gjeng som vi er stolte av å presentere, sier programredaktør Hilde Borg Nesbakk hos MTG TV. 


Ingen dramatikk
Det at TV3 nå velger å sende de fire siste episodene, i en egen sesong litt senere år beror ikke på noe dramatikk. – Nei, vi har fått masse positive tilbakemeldinger fra hele landet. Folk sender oss masse meldinger via sosiale medier og via SMS og e-post. Tilbakemeldingene går på hvor flinke de ansatte er, og hvor bra arbeidsmiljø vi viser at vi har hos oss, sier daglig leder og sjefsredaktør i Salangen-Nyheter, Jon Henrik Larsen. Det er foreløpig uklart når tid senere i år at de fire siste episodene blir visst. - Vi kommer til å annonsere det i god tid i forveien. Dette vil jo i praksis si at vi får masse god Salangen- reklame spredd utover året i beste sendetid på TV3, sier en fornøyd Jon Henrik Larsen. 

Radioprogrammet med Aleksander Walør som har gått hver onsdag etter hver episode, blir kommer tilbake når de fire siste episodene blir satt opp.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider