Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Onsdag 24. januar 2018

  • onsdag-11°C
  • torsdag-9°C
  • fredag-9°C
Været i Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
kulturfestbig
Onsdag 4.juli blir det kulturfest på Salangen kulturhus. Alle er velkommen. ARKIVFOTO: ESPEN BLESS STENBERG

Millionfisken- 2012:

Den store kulturaften

SJØVEGAN: Igjen er det tid for den årlige kulturfesten i Salangen. Dette store arrangementet blir å foregå onsdag den 4.juli fra klokken 19.00. Det blir utdeling av Salangen kommunes kulturpris og annen underholdning.


Det kommer til å bli mye underholdning på kulturfesten i år. Blant annet sang og musikk med talenter fra Salangen og Lavangen, sirkus sjonglør, Sjøz"s spiller, dikteren Helge Stangnes og selvfølgelig blir det den årlige utdeligen av Salangen kommunes kulturpris v/ ordfører Ivar  B. Prestbakkmo. I fjor så var det Are Apeland som ble tildelt denne prisen.


Salg

Kafeen åpner klokken 18.00, selv om selve arrangementet skal foregå først klokken 19.00. Det blir salg av kaffe, kaker, lapskaus, pølse, øl, vin og brus. Det blir selvføgelig også loddsalg. Det koster 150 kroner i inngang. - Dette blir kjempe koselig og vi ønsker alle hjertelig velkommen, forteller daglig leder på Frivillighetssentralen i Salangen, May Eriksen. Det er både Lavangen og Salangen Frivillighetssentral som er arrangørene.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider