Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Søndag 21. januar 2018

  • søndag-16°C
  • mandag-16°C
  • tirsdag-13°C
Været i Salangen:
trubadurbig
Tom og Torgrim skaper alltid god stemning.

Salangen kulturhus, 2 juledag:

Den store utekvelden

SJØVEGAN: I kveld onsdag 26. desember er det klart for den tradisjonelle 2.juledagsfesten på Salangen kulturhus. I år er det partybandet Stunt og trubadurene Tom og Torgrim som vil stå for musikken, og det ligger ann til å bli god stemning og mye liv på kulturhuset denne kvelden. 


Stunt er et meget spennende band fra Harstad som er blitt godt kjent i nord Norge for veldig gode live-opptredener. De spiller en herlig blanding av pop, rock og blues med en funky groove. De lokale musikerne Tom og Torgrim er eksperter på å skape god stemning. De spiller variert musikk fra 50 tallet og frem til i dag. Disse to trubadurene er kjent for sitt smittende humør, god musikk og høy allsangfaktor. Med to så gode grupper med musikere blir det garantert god stemning og full fest.


Billetter på nett
Dørene åpner kl 21.00 og billetter kan man få kjøpt på hjemmesiden www.latenight.garsnes.no eller i døren ikveld 2 juledag. - Det pleier å være fullt hus og god stemning 2 juledag. Det er mange hjemme på ferie som vil ut og treffe kjente, forteller Andreas Utstøl. - Vi satser på at det blir like bra i år som det pleier å være, sier Utstøl og ser frem til en fin fest på kulturhuset i kveld.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn