Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Torsdag 22. februar 2018

  • torsdag-9°C
  • fredag-10°C
  • lørdag-10°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
dognaapenbig
På bildet: Nina Årvold og Tor Ivar Nyland på Rema 1000- butikken på Sjøvegan vil holde døgnåpent fra og med i dag onsdag og fram til i morgen klokken 22.00. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Vil la kundene få handle til jul:

Døgnville Rema-1000

I fra morgenen i dag onsdag og til klokken 24.00 på lillejulaften, vil Rema 1000- butikken på Sjøvegan holde døgnåpen butikk for sine kunder.


Det er flere i Salangen og regionen forøvrig som ikke har fått sikret seg all maten til julefeiringen. Derfor har Tor- Ivar Nyland og Nina Årvold på Rema 1000- butikken på Sjøvegan valgt å holde butikken døgnåpen fra og med morgenen i dag onsdag til torsdag (lillejulaften) klokken 24.00. - Vi gjør dette for at kundene skal få muligheten til å handle inn det siste som trenges i huset til jul. Vi er jo her uansett siden vi får en god del varer i løpet av dette døgnet til butikken, sier kjøpmann Tor- Ivar Nyland til nettavisen.


Ikke redd
Butikken blir åpent totalt i 40 timer. I fjor slo det gått ann og ha åpent på natterstid i førjulshandelen. Det var folk innom butikken klokken 03.00 på natten og handlet. Selv om butikken skal være lenge åpent natt til lillejulaften, er ikke Tor- Ivar Nyland redd for jula hjemme, og alt som skal ordnes i forkant. - Neida, det går bra. Vi har kontroll på det meste før julekvelden, sier Nyland til nettavisen før han fortsetter og pakke ut varer i butikken.


 

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider