Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
Natokaia_header
I helga fikk Sjøvegan Maskin og Transport AS singel levert til NATO-kaia på Sjøvegan. - Singelen skal til Karavika, forteller Cato Sørensen ved Sjøvegan Maskin og Transport AS. FOTO: JON HENRIK LARSEN

NATO-kaia i bruk igjen:

En midlertidig løsning

SJØVEGAN: Sjøvegan Maskin og Transport AS har tatt i bruk NATO-kaia på Sjøvegan for å kunne ta i mot lastebåter med masser og nødvendig utstyr de trenger til sine pågående prosjekter i området.


NATO-kaia på Sjøvegan eies i dag av Benaas Eiendom AS og er fortiden heller inaktiv, og lite besøkt av båter, men nå er det endelig litt aktivitet som foregår på den gamle kaia igjen. Sjøvegan Maskin og Transport AS har nå tatt i bruk kaia igjen for en begrenset periode ettersom de ikke har andre kai-muligheter sentralt i området hvor de kan ta i mot grus i forbindelse med sine prosjekter. - Vi har gitt tilatelse til en midlertidig ordning med Sjøvegan Maskin og Transport AS slik at de får motta de varene som kommer sjøveien. Vi har ingen plan om å ta kaia i varig bruk igjen ettersom den bærer preg av manglende vedlikehold, forteller styreleder ved Benaas Eiendom AS, Åshild Bendiktsen til nettavisen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS