Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Tirsdag 23. januar 2018

  • tirsdag-14°C
  • onsdag-13°C
  • torsdag-8°C
Været i Salangen:
ungdommotnarkotikabig
Da UMN var aktive sist stod de bak flere arrangement. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

Ungdom mot narkotika:

En ny start for UMN

SJØVEGAN: For to år siden startet engasjert ungdom i Salangen Ungdom mot narkotika avdeling Salangen. Etter å ha vært lagt ned en stund, ønsker de nå å starte opp igjen og håper så mange som mulig vil bli med dem i kampen.


Tarek Selmadi ønsker å ta kampen opp mot narkotika på et lokalt plan. Derfor har han nå startet Ungdom mot narkotika avdeling Salangen. – Lokallaget har i dag fire medlemmer, men vi håper på en tilstrømning av folk som vil være med i organisasjonen i tiden fremover, sier Tarek engasjert.


Landsdekkende

Ungdom mot Narkotika (UMN) er en landsdekkende organisasjon som ble stiftet i 1981. UMNs uttalte formål er å markere et klart standpunkt mot narkotika innenfor ungdomsmiljøet. De ønsker å skape en kritisk holdning til rusgiftbruk, og arbeider for en rusfri ungdomskultur. – Vi ønsker å skape et inkluderende ungdomsmiljø og være der for ungdommen, forteller Tarek. – Det er viktig å få med seg at vi er imot bruken og ikke brukerene, presiserer han.


Alternative aktiviteter
Lokallaget ønsker å arrangere ulike konserter og andre aktiviteter. Dette for at ungdommer skal ha noe å gjøre på fritiden, noe annet enn narkotika. – Vi ønsker å gi ungdommen et alternativ til hva de kan gjøre på fritiden og håper vi kan fange interessen til også de som ikke blir med i for eksempel de ulike idrettslagene, sier Tarek og håper så mange som mulig vil bli med i UMN. De som har lyst til å være med på denne spennende utviklingen i Salangen med Ungdom mot Narkotika, kan bare ta kontakt med meg for medlemsskap, avslutter Tarek Selmadi.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider