Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Søndag 22. april 2018

  • mandag8°C
  • tirsdag7°C
  • onsdag7°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
rutinertkorbig
Sangkoret Vårkvad fremførte en flott konsert i Salangen kulturhus lørdag kveld. Koret er blitt mer presist og levende siden undertegnede hørte dem sist. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Konsert med Vårkvad:

En sang til gleden !

SJØVEGAN: Sangkoret Vårkvad fremførte en fantastisk konsert i Salangen kulturhus lørdag kveld. Det var et tydelig mer rutinert og konsist kor som viste seg frem fra sin beste side i kulturhuset, foran rundt 80 publikummere.Kulturhuset var fyllt opp med sanginteresserte sjeler lørdag kveld. Sangkoret Vårkvad har i lengre tid øvet inn et flott konsertprogram som folk fikk nyte til det fulle, igjennom en musikalsk festaften i Salangens storstue. Med seg hadde koret fått musikervenner som var Tor Magnus Østvik, Ronald Alertsen, Karl Kristian Kleppe og Stian D. Kleppe som sørget for at tonene til sangen ble satt i rett ramme.


Lyd og kjente sanger
Med god lyd og lys fra Bjerkvik Lyd ble det en magisk og flott opplevelse da koret fremførte sanger som "Sånne som oss", "Cotton Fields", "Vinsjan på kaia" og "Har du fyr" for å nevne noen av sangene. Koret var flott dirigert og hjulpet av deres egen dirigent, Tor Sigurd Larsen. Det var også salg av kaffe og kaker i pausen mellom musikkavdelingene. Undertegnede mener sangkoret Vårkvad har "vokst" rent musikalsk under ledelse av den nye dirigenten Tor Sigurd, i forhold til tidligere. Også nye kormedlemmer er kommet til. Det er ingen tvil - sangkoret Vårkvad er i vinden!.

Se videosnutt fra konserten lørdag kveld:

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider