Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Søndag 20. mai 2018

  • søndag11°C
  • mandag11°C
  • tirsdag6°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
handlespark_header
De fargerike sparkene utenfor Sport1 Sjøvegan er donert av Salangen Næringsforening til alle kundene. FOTO: KNUT JOHANSEN

Sparker til kundene:

Et positivt julespark

SJØVEGAN: Har du vært i sentrum den sist tiden, har du sikkert lagt merke til noen fargerike sparker utenfor enkelte av butikkene. Den er til deg. Takket være Salangen Næringsforening som har donert disse fargerike sparkene til kundene sine.


Salangen Næringsforening har i vinter satt ut sparker i sentrum som er til fritt bruk for alle. - Det er fantastisk det de har gjort, det har vært veldig glatt ute, så det var greit å ha en spark tilgjengelig, sier spark-entusiast, Tove Rauhala Hauglid til nettavisen. Hauglid benyttet seg av en av disse sparkene andre juledag, og understreker at hun synes Salangen går foran som et godt eksempel til andre lokalsamfunn.


Skal få hjul
Sparkene er malt i flotte farger, og står utenfor butikkene og er til fri bruk for alle. - Dette er et flott bidrag til folket, sier Ellen Lise Woll på Sport1 Sjøvegan AS, og legger til at de nå jobber med å få ordnet hjul på de nye sparkene slik at de også kan brukes når det ikke er sparkeføre. Selv om sparkene er til fritt bruk for alle, er Woll takknemlig om folk passer på å sette sparkene tilbake når de er ferdige å bruke dem.
 

tove_spark_bilde.jpg
Tove Rauhala Hauglid er tydelig fornøyd med det nye sparke-tilbudet i sentrum. FOTO: PRINTSCREEN, FACEBOOK.

 

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider