Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Tirsdag 22. mai 2018

  • tirsdag6°C
  • onsdag7°C
  • torsdag9°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
stottefrafylkestingbig
På bildet: Ordfører i Salangen, Ivar B. Prestbakmo fikk støtte hos fylkestinget i at Salangen HelseRehab fortsatt skal være en viktig institusjon for rehabiliteringstjenester og pasienter fra store deler av lansdsdelen i framtida. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

Salangen HelseRehab:

Får fylkestingets støtte

Fylkestinget i Troms vedtok enstemmig etter forslag fra ordfører Ivar B Prestbakmo (bildet) en uttalelse med støtte til at Salangen HelseRehab fortsatt skal være en viktig institusjon for rehabiliteringstjenester og pasienter fra store deler av lansdsdelen i framtida.Fylkestinget i Troms mener at det må legges til rette for at stiftelsen Salangen Helserehab fortsatt kan spille en viktig rolle med henhold til viktige rehabiliteringstjenester i Nord-Norge, også etter at samhandlingsreformen er en realitet i løpet av 2012.


Viktig bidrag

Ordfører i Salangen, Ivar B. Prestbakmo er svært glad for støtten. - Jeg oppfattet fylkestingets enstemmige støtte som et viktig bidrag i det arbeidet jeg og andre holder på med, for å sikre ei positiv framtid for Salangen HelseRehab. Vedtaket er også et sterkt signal om betydningen av Salangen HelseRehab for pasienter i Nord Norge som har behov for viktige rehabiliteringstjenester, og også som viktig regional kompetansearbeidsplass, understreker Prestbakmo.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider