Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Torsdag 22. februar 2018

  • torsdag-13°C
  • fredag-9°C
  • lørdag-10°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
KristofferHalonen2
Kristoffer Halonen er bare 20 år og gleder seg til å starte samisk barneklubb. FOTO: PRIVAT

Sønn til språksenter-leder:

Får liv i språkprosjekt

TENNEVOLL: Det har blitt satt nytt liv i et gammelt språkprosjekt der barn og ungdom med samisk kultur kan treffes for å gjøre ulike aktiviteter med andre med samisk bakgrunn. Prosjektlederen og lavangsværingen Kristoffer Halonen (bildet) er bare 20 år. - Jeg er stolt, sier faren Lars Joar Halonen.


I samarbeid med Lavangen kommune er det blitt satt opp en språkarena inne i lokalene på helsesenteret i Tennevoll, og dette vil bli et viktig samlingspunkt blant barn og ungdom med samisk kultur. - Vi ønsket å starte opp tilbudet igjen der barn og ungdom med samisk kultur kan være sammen og gjøre ulike aktiviteter sammen. Det finnes ikke et slikt tilbud i dag, forteller prosjektleder Kristoffer Halonen.


Stolt far
Faren til den unge gutten er veldig glad over at sønnen er interessert i den samiske kulturen. - Jeg er kjempefornøyd og stolt over at han viser så stor interesse for kulturen og andre. Det blir kjempegøy å se hva han får til, forteller en fornøyd far og leder ved språksenteret, Lars Joar Halonen til nettavisen. Prosjektets varighet er frem til sommeren og det vil være to samlingsdager i uken. Første møtet vil være i dag kl 15.45 frem til kl. 18.00. Her er alle barn fra 5 år og oppover velkommen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider