Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 21. april 2018

  • lørdag10°C
  • søndag7°C
  • mandag9°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No

Nyttårsfeiringen 2008.

Fabelaktig rakettshow !

Kveldens rakettshow på Henriksenplassen var unikt og fabelaktig også i år. Godt over 1200 mennesker fra Salangen og kommunene rundt hadde møtt opp for å få med seg showet.På bildet: Godt over 1200 mennesker hadde møtt opp i sentrum av Sjøvegan i kveld under rakettshowet.


I den årlige tradisjon ble fyrverkerishowet på Henriksenkaia også i år arrangert. Gjengen bak laget et show som fikk mye ros av de oppmøtte sjelene, som hadde møtt opp i godt over 5 minusgrader i år. Showet startet kl. 20.00 og varte i nøyaktig 14.minutter. Folk så opp i mot himmelen og bare lydene "Ooooh" fra munnene kom ut i folkemengden.


På bildet: Publikum koset seg med de mange rakettene på himmelen over Sjøvegan i kveld.


Mange kroner

Hvert år går næringslivet i Salangen i sammen om å sponse fyrverkeriet på plassen. Og det blir samtidig satt opp giverboks på Maxi Miljø til fyrverkeriet. Ca. 20 enheter pr. sekund ble fyrt av under showet i kveld. Her i Salangen kan man atter en gang være stolt over å ha klart å levere et show som er et av Norges største fyrverkerishow. Showet i kveld ble også filmet av Salangen-Nyheter's reporter og det vil komme en oppsummering av hele nyttårsfeiringen i levende bilder på nettavisen.
Tilstede under showet nyttårsaften:


Jon Henrik Larsen
    (tekst og foto)

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider