Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 26. mai 2018

  • lørdag10°C
  • søndag7°C
  • mandag16°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
2018_fotoklubb_kalender_header
Salangskalenderen er en glede å produsere hvert år for medlemmene ved Salangen Fotoklubb. Fotograf og medlem av Salangen Fotoklubb, Siv Asplund Blix viser stolt frem ett av bildene hun har med i kalenderen. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Salangskalenderen 2018:

Falle i smak for flest mulig

SJØVGEAN: I tradisjon tro har Salangen Fotoklubb atter en gang snekret sammen en flott kalender for det kommende året. I år er første året at et dronefoto er inkludert i kalenderen.


Salangen fotoklubb har siden september gått gjennom en rekke bilder de har fått inn fra sine medlemmer, og valgt hvilke bilder som denne gang skulle få være med å pryde kalenderen for det kommende året. Leder av Salangen Fotoklubb Roger Åmo forteller at det i hovedsak er de mest ivrige som leverer bilder. - Vi har satt litt ulike kriterier over hva vi ønsker ut av bildene, både med tanke på kvalitet, geografisk variasjon og motiv. Vi prøver å få med litt ulike aktiviteter og hendelser, fjell, hav og natur, slik at kalenderen skal falle i smak for flest mulig, forteller Roger Åmo til nettavisen.

2018_fotoklubb_kalender_artikkelfoto1.jpg
Det store bildet er det kritierie på at det skal være fra Salangen, mens for det mindre horisontale ved siden av datorekka gis det litt friere tøyler på, men så lenge det ikke er åpenbarn fra andre steder. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Flott julegave
Åmo forteller at han de har fått tilbakemeldinger om at fotoklubbens kalender har oppnådd et stort dekningsområde både innenlands og utenlands, ettersom den har blitt en meget tradisjonsrik og populær julegave til utflytta salangsværinger. I tillegg er kalenderen en flott måte for å engasjere medlemmene i fotoklubben og samtidig være en nødvendig inntektskilde for å drifte klubbens driftsutgifter. Nå er elever fra 9. trinn ute med forhåndssalg på kalendere. - Jeg oppfordrer alle sammen om å ta godt i mot elevene når de kommer på døren, en del av inntekten får de til formål skoletur, oppfordrer leder i Salangen Fotoklubb avsluttende.  

2018_fotoklubb_kalender_artikkelfoto2.jpg
Bildene er også relatert til hvilken måned de representerer, og det er ikke vanskelig å se at disse flotte bildene er tema for juni. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider