Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Søndag 19. november 2017

  • søndag-8°C
  • mandag-9°C
  • tirsdag-5°C
Været i Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
aapnercampingbig
Tor-Arne Chruickshank er klar for sankthansfeiringen i kveld. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Sankthans i Salangen i dag:

Feirer midtsommeren

ELVELUND: Tor-Arne Chruickshank (bildet) har nå gjort Elvelund Camping klar for sankthansfeiringen som skal være i dag lørdag. Også på Garsnes Brygge er det klart for feiring.


Det er en tradisjon på Elvelund Camping og markere midtsommerdagen. - Vi skal selvsagt feire i år også, sier campingplass-eier Tor-Arne Chruickshank. Han forteller at det blir rømmegrøtservering fra kl. 14.00 på ettermiddagen. - Vi skal ha servering av den kjente rømmegrøten vår. Det blir også vanlig middagsservering, i tilegg blir det leker for ungene, sier Tor-Arne og ler.


Mindre feiring
Han legger til at det med årene er blitt en litt mindre feiring med campingen. - Vi har ikke det store opplegget lengre, slik vi hadde før. Da hadde vi jo band og fest her på sankthansaften var for seks år tilbake, sier Chruickshank.


Feirer på sørsia
Også på sørsia av Sagfjorden blir midtsommernatten feiret behørig. Andreas Utstøl på Garsnes Brygge slår til med musikk og rømmegrøt. - Vi serverer rømmegrøt og grillmat hele dagen og kvelden. På kvelden spiller CC Riders hos oss, og garanterer god midtsommer stemning! Sankthansaften holder vi åpent fra kl. 14.00 - 03.00, avslutter Andreas Utstøl fornøyd.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider