Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 26. mai 2018

  • lørdag10°C
  • søndag7°C
  • mandag16°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
arbeidsmiljøpris1big
Vinner av arbeidsmiljøprisen 2011 er undervisningsinspektør ved Salangen skole, Eigil Bekkeli. FOTO: GRY MALIN MYRLAND

Arbeidsmiljøprisen i Salangen kommune:

Fikk arbeidsmiljøpris !

SJØVEGAN: Mandag ble Arbedismiljøprisen 2011 i Salangen kommune delt ut av ordfører Ivar B. Prestbakmo. Og prisen gikk til undervisningsinspektør Eigil Bekkeli ved Salangen skole.


Arbeidsmiljøprisen deles ut til en person i kommunen som sprer trivsel og glede på arbeidsplassen med sitt gode humør. En som uoppfordret gjør noe positivt for miljøet rundt seg. En som oppmuntrer og støtter kollegaer som sliter med problemer og som gir ros og varme til sine kollegaer. Alle annsatte i Salangen kommune kunne være med på å foreslå verdige kandidater.


Verdig vinner

Årets vinner beskrives av sin arbeidsplass som generøs, pålitelig, positiv og morsom. Han gjør en enorm jobb ut over sine arbeidsinnstrukser og det er aldri nei i hans munn. Når skolen skal avholde tentamener og eksamener ordner han klart, uten å forvente takk. Medarbeiderne på Salangen skole ønsker ved å nominere ham til arbeidsmiljøprisen å vise sin uendelige takknemmelighet for jobben han gjør. Han sprer godt humør, kos til kaffen, gode historier som får sine kolleger til å le - og han evner ikke å se problemer, kun løsninger. Han gjør i tillegg en enorm jobb med å skaffe vikarer, og holde regnskap på til tider fraværende lærere - og stepper inn på sekundet som vikar selv dersom ting ikke lar seg løse. Han er varm, raus - og gir masse av seg selv. Han hjelper ikke bare med skolefaglige pedagogiske problemer, men er også en meget forståelsesfull person som tar del i, og er fullt oppdatert på små og store begivenheter i livet til både de ansatte og elever, kommer det fram av nominasjonen til prisen.


Årets vinner
Vinner av arbeidsmiljøprisen 2011 er Eigil Bekkeli. Eigil har jobbet på Salangen skole i en mannsalder og de fleste i Salangen vet hvem han er. I følge ordføreren og garantert resten av kommunen så er han en verdig vinner av årets arbeidsmiljøpris.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider