Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Søndag 22. april 2018

  • mandag8°C
  • tirsdag7°C
  • onsdag7°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
arbeidsmiljoprisbig
Edel Ann Bratten ble tildelt årets arbeidsmiljøpris i Salangen kommune av ordfører og personalsjef. FOTO: JON HENRIK LARSEN

God kollega ble hedret:

Fikk arbeidsmiljøpris

SJØVEGAN: Edel Ann Bratten som er hjelpepleier I og vernombud i hjemmetjenesten i Salangen kommune ble i går ettermiddag tildelt kommunens egen arbeidsmiljøpris.


Det var tre kandidater til prisen i år. Alle tre kandidatene var hederlige og verdige kandidater til prisen, noe som gjorde utvelgelsen vanskelig i følge arbeidsmiljøutvalget. En av kandidatene skilte seg ut da hun har vært foreslått flere ganger tidligere. Dette var Edel Ann Bratten. I går ble hun gjort stas på av personalsjef Hege Berntsen og ordfører Ivar B. Prestbakmo. Noe hun tydelig ble svært glad over. Det var hennes kollega Mai Britt Løkse som foreslo Edel Ann til prisen.


God kollega
Løkse forteller at Edel Ann er en god kollega som gjør mye for deres arbeidsmiljø i hjemmesykepleien. Hun kom med en rekke grunner til at hun synes hun er en god kandidat:

-Lager en felles julekalender hvert eneste år.

- Lager jule/ påskelotteri hvert år.

- Samler inn penger til gavekassa - og passer på at alle hele/ halvejubilanter får en liten oppmerksomhet. Giftemål blir heller ikke glemt.

- Er blitt primusmotor for vår årlige julelunsj - siste ord.arbeidsdag - før juleturnusen inntrer for fullt.

- Tar seg av elever fra VGS og ikke minst oppfølging av helsefagarb.lærlinger på en særdeles god måte. Tror de fleste hun har hatt sammen med seg - sitter igjen med meget gode erfaringer.

- Har stilt opp frivillig som verneombud i mange år -  og vært en pliktoppfyllende møtedeltaker.

-Er en blid og utadvent kollega - som ikke svartmaler en utfordring - men hopper helhjertet uti. Det gjør det så mye lettere for oss andre å følge på.

- Edel Ann er en verdig kandidat for å få denne prisen.
 

arbeidsmiljoprisbig2.jpg
Hele kommunestyret var samlet til felles julemiddag i går ettermiddag, når Arbeidsmiljøprisen ble delt ut. FOTO: JON HENRIK LARSEN.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider