Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 24. februar 2018

  • lørdag-9°C
  • søndag-9°C
  • mandag-6°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
Berett_FSK_Sindre_HEADER
Sindres siste tilskudd i hattesamlingen er en berett som han har fått av sjefen for Forsvarets Spesialkommando. FOTO: JON HENRIK LARSEN.

Sindre fra Sjøvegan:

Fikk berett fra FSK

SJØVEGAN: Sindre er lidenskapelig opptatt av hodeplagg, og hans siste tilskudd i samlingen er en berett. Hodeplagget har han fått sendt direkte fra sjefen for Forsvarets spesialkommando.


Sindre er en kar som helt siden han var 9 - 10 år vært svært opptatt av hodeplagg. Lenge har han vært en aktiv samler av hodeplagg i alle former, både militære og sivile. - Det hele begynte vel når jeg var 9 - 10 år at jeg begynte å samle etter at jeg så noen personer som hadde på seg hodeplagg, forteller den entusiastiske samleren. Hans siste tilskudd i samlingen er en berett som bæres av hæren, som han har fått tilsendt direkte fra sjefen for FSK (Forsvarets Spesialkommando).

Berett_FSK_Sindre_artikkelfoto.jpg
Admiralhatten til Sindre er den han er mest stolt over å ha i samlinga. FOTO: JON HENRIK LARSEN.


Er vanskelig å fortjene
Sindre forteller at han er meget overrasket over at FSK sjefen har sendt han denne luen ettersom soldatene må gjennom en rekke harde opptaksuker for å fortjene denne lua. Men selv om NSK lua er et flott tilskudd i hans imponerende hodeplaggsamling, er det ikke selve juvelen. Det hodeplagget Sindre er mest stolt over er hans admiralhatt. - Admiral er jo en høyere rang enn kaptein, men den lua symboliserer også at man har kontakter som kan gi deg noe, sier en stolt Sindre avslutningsvis i intervju med nettavisen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider