Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Fredag 20. oktober 2017

  • lrdag1°C
  • sndag1°C
  • mandag2°C
Været i Salangen:
Tora_og_rebecca_lager_dokumentar_header
Tora stiller spørsmålene mens Rebekka styrer kamera. FOTO: JON HENRIK LARSEN.

Lager dokumentar som skoleprosjekt:

Fikk intervjue artistene

GRATANGSBOTN: Tora Bjerkmo og Rebekka Roaldsen-Woll er to unge dokumentarskapere som i helga hadde tatt turen til Gratangsturneringen for å intervjue noen av de store artistene som skulle spille der.


De to unge dokumentarskaperne Tora og Rebekka hadde tatt turen til Gratangsturneringen for å samle inn materiale og få intervjuet noen av de store artistene som skulle opptre der under lørdagens konserter. De to jentene er tydelig engasjerte og svært fornøyd med at de har fått intervjue noen av artistene, og fortreller at de var veldig hyggelige. - Folk sier kjendiser og artister kan være overfladiske, men de var faktisk veldig hyggelige og tok seg god tid for å la oss få intervjue dem, forteller Tora til nettavisen.

Tora_og_rebecca_lager_dokumentar_artikkelfoto.jpg
Liste-artisten Adelen stilte gladelig opp for å være med på intervju med Tora og Rebekka. FOTO: JON HENRIK LARSEN.

- Veldig interessant 
Tora og Rebekka har samlet inn materialer til en felles dokumentar som de jobber med som heter "Høy på landet" som er et skoleprosjekt. Både Tora og Rebekka er veldig engasjerte i denne dokumentaren, Tora som journalist og Rebekka styrer kamera. - Det har vært veldig interessesant  å være backstage, vi har fått backstage-pass så vi blir nok å ta en tur til bak scenen for å se om vi får snakke mer med artistene, forteller de unge dokumentarskaperne.  

Til nyhetsarkivet
Tips en venn