Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Mandag 19. mars 2018

  • mandag-1°C
  • tirsdag-4°C
  • onsdag1°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
fikkpengegavebig
Fra venstre: May Ann Olsen, Anne May Kjæreng, Tonje Arntzen, May Eriksen, Ann Harriet Hansen og Gunvor Gjertsen. FOTO: HERLEIF KRISTOFFERSEN

Salangen Røde Kors:

Fikk julegave fra banken

SJØVEGAN: Julegavene blir ikke åpnet før på julekvelden. Men for Salangen Røde Kors kom julegaven før julaften da de i går kunne motta en pengegave fra Sparebank1 Nord Norge.


SpareBank1 Nord-Norge ville gi en liten førjulsoppmerksomhet til noen som fortjener en påskjønnelse. Lokalbanken i Midt-Troms kunne i går invitere damene i Salangen Røde Kors ned til sin fillial på Sjøvegan. Her fikk de en julegave før tiden, på kr. 12 500,-. Det var en tydelig stolt og glad leder i Salangen Røde Kors, May Eriksen som kunne ta imot pengene på vegne av lokallaget.- Dette var virkelig stort!. Det var en utrolig god nyhet før jul, sa Eriksen under utdelingen av pengene.


- Veldrevet
Lokalbanken har fulgt med aktiviteten til det lokale Røde Kors- laget. - Salangen Røde Kors er en relativt liten forening, med 32 medlemmer, som gjør en stor innsats i lokalsamfunnet. De er et av Røde Kors sine lokallag i Troms som har utmerket seg som et aktivt og veldrevet lag som særlig jobber innenfor omsorgsfeltet. Det er en herlig gjeng med frivillige som virkelig står på for å skape et tilbud til eldre og til asylanter, sier lokalbanksjef Tonje Arntzen til nettavisen. Om kort tid skal Salangen Røde Kors gjennomføre et større julearrangement for barn og unge på mottaket. - De har akkurat arrangert juleavslutning for leksehjelpa og for trimmere på Salangen Bo- og eldresenter. Vi i SpareBank1 Nord-Norge er glade for å kunne gi dem et lite bidrag og en påskjønnelse for det arbeidet de gjør!, avslutter Arntzen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider