Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Tirsdag 23. januar 2018

  • tirsdag-14°C
  • onsdag-13°C
  • torsdag-8°C
Været i Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
stjernadeltutbig
Anna Aglen Løkse, som er leder for Frivillighetssentralen i Salangen mottok prisen

De frivillige på SAFA tildelt prisen:

Fikk Salangen-stjerne!

SJØVEGAN: Salangen-Nyheter sine lesere har kåret de frivillige sjelene på Frivillighetssentralen i Salangen til prisen "Årets Salangen-stjerne-2013". Prisen ble delt ut under direktesending på lørdag.


Det kom inn totalt 38 forslag til Salangen-Nyheter på hvem som skulle få "Årets Salangen-stjerne". En organisasjon med mange frivillige sjeler gikk igjen på forslagslisten, nemlig Frivillighetssentralen i Salangen. Våre lesere ønsket at alle de frivillige som bidrar på sentralen skulle få en påskjønnelse før jul, i form av julestjerna. Begrunnelsen for at de frivillige ved sentralen fikk stjerna er:  "De frivillige ved SAFA bidrar sterkt i hverdagen til folk i Salangen. Er det ikke for beboerne på sykehjemmet i Salangen, så er det med strøsand til de mange eldre som bor hjemme. De frivillige gjør en uttrettelig innsats i hverdagen for mange salangsværinger. Det ser man bare på bruken av lokalene deres på Ryet, der mangt ett arrangement finner sted i ny og ned, til sosial glede for mange".


Delt ut på direkten 
Prisen "Årets Salangen-stjerne" ble delt ut på lørdagens program av "Julestemning" på Salangen-Nyheter. Leder for Frivillighetssentralen i Salangen, Anna Aglen Løkse var gjest i studio denne kvelden, og redaktør Jon Henrik Larsen benyttet muligheten til å overraske henne med prisen og den fine julestjerna som er gitt av Anitas Blomster på Sjøvegan. - Tusen takk, og takk til alle de frivillige. Jeg ble overrasket nå. Dette var veldig hyggelig, sa Anna med en liten tåre i øyekroken. Julestjerna kommer til å få en hedersplass på sentralen i tiden fremover. 

 

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider