Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Mandag 19. mars 2018

  • mandag-1°C
  • tirsdag-4°C
  • onsdag1°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
forstepilsenbig
På bildet: Inger Strand (t.h), Lisa Nordhus (til venstre nærmest), Britt Berntzen og Hilde Løvberg synes den nye puben på Lundbrygga var svært så koselig. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Den nye puben på Sjøvegan åpnet:

Fikk servert første pils!

Den nye puben på Lundbrygga ble fredag kveld offisielt åpnet klokken 21.00. Og de første gjestene var også klare.


Inger Strand, Lisa Nordhus, Britt Berntzen og Hilde Løvberg var de første gjestene på den nye Lundbrygga Pub på Sjøvegan. I de siste dagene har Andreas Utstøl, med god hjelp fra venner og andre interesserte fått alt snekker-arbeidet i orden på den nye puben på kaia. Nå har virkelig Sjøvegan fått sin egen "Rorbua"!.


Svært så koselig

Inne i lokalene er det veldig koselig, med god oppvarming og trivelig atmosfære. Møblene som var kjøpt passet veldig godt til lokalene og de brune veggene.  - Dette er virkelig en skikkelig brun pub!, sier Britt Berntzen til nettavisen. De fire damene rundt bordet er skjønt enige om at det er godt at Sjøvegan nå har fått en egen pub igjen som er åpen både fredag og lørdager. - Det har litt og si for det sosiale også på stedet. Nå kan vi gå ut og møtes over et glass, sier Inger Strand fornøyd. Lisa Nordhus er så absolutt enig. - Jeg liker at det er lange benker med bord her, slik at man kan sitte ilag flere med ett bord, sier Nordhus. Fredag og lørdag har den nye puben åpen. Lørdag formiddag er det kafe med kake og kaffe. Mens på kvelden blir det musikk med Mona Digre og Odd Andreas Tofteng.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider