Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 26. mai 2018

  • lørdag10°C
  • søndag7°C
  • mandag16°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
BjørnErling Martinussen
Bjørn Erling Martinussen er veldig fornøyd med å få tildelt midlene til grendehuset i Øvre Salangen. FOTO: HERLEIF KRISTOFFERSEN

Grendehus blir renovert:

Fikk tildelt midler

SJØVEGAN: Fylkesrådet i Troms fylke har innvilget 200.000 kroner til renoveringsprosjekt ved fem ulike grendehus inkludert en gymsal i Troms. Øvre Salangen grendehus fikk 35.000 for renoveringen. Styreleder Bjørn Erling Martinussen er veldig fornøyd med tildelingen.


Prosjektet "Rom for kultur" begynte i 2014 og har siden da fulgt flere oppgraderingsprosjekt i Troms. Bakgrunnen for prosjektet er å kunne skape flere moderne kulturarenaer i fylket, og skape flere gode og moderne rom for formidling i Troms. Det har blitt innvilget 200.000 kroner gjennom prosjektet, hvor Øvre Salangen grendehus fikk tildelt 35.000 kroner for renoveringer. - Vi er veldig fornøyde, og disse midlene kommer godt med. Vi planlegger å bruke midlene til å anskaffe oss varmepumpe i bygget og ordne akustikkproblemene i bygget. Før vi gjør noen beslutninger kommer vil til å ha noen på befaring innom til å se hva som blir mest fornuftig å gjøre. Så får vi se hva som lønner seg, forteller Bjørn Erling Marinussen fornøyd til nettavisen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider