Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
17mai_helga_vær_ingerss
Det er meldt variert vær denne uken. Onsdag meldes det opptil liten kuling, mens det til helga ser ut til å bli kjempevær. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

Slik ser prognosen ut for denne uka:

Fint vær i pinsehelga

SJØVEGAN: I følge meteorologisk institutt vil det bli varierende vær i løpet av denne uka, men både 17. mai og pinsehelga viser prognosen at det vil bli oppholdsvær.


Det er mange røde dager i vente, og mange har kanskje planlagt å benytte fridagene til utendørs aktiviteter. Statsmeteorolog Ola Mellem opplyser overfor nettavisen at det meldes variert vær for denne uka. – I morgen, tirsdag ligger det an til å komme litt regn tidlig på dagen, men kan lette utover dagen med opptil frisk bris fra sørvest langs kysten. Onsdag vil nedbørsmengden og vinden øke, opptil sørvest liten kuling og regn, sier Mellem.


Kan bli en fin pinsehelg
Langhelga starter torsdag 17. mai, da vil det lette til enkelte regnbyger langs kysten, men ellers oppholdsvær. – Fredag kan det igjen komme noen regnbyger i ytre strøk, men så ser det igjen ut til å bedre seg både lørdag og søndag, her ser det ut til å bli fint vær hele helga, og ikke så mye vind, opplyser Ola Mellem, statsmeteorolog ved Meteorologisk institutt.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS