Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Tirsdag 20. februar 2018

  • tirsdag-12°C
  • onsdag-9°C
  • torsdag-9°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
3_gaselle_2017_header
Marius Hansen er visedirektør ved Helicopter Partners AS som er eneste bedriften i Lavangen som er nominert til Gaselleprisen 2017. FOTO: PRIVAT.

Gasellelisten 2017 offentliggjort:

Fire er blitt nominert

SJØVEGAN/TENNEVOLL: Fire bedrifter fra Salangen og en fra Lavangen er nominert til Gaselleprisen. I Salangen er det Aktiv-IT AS, JM Jensen Maskin AS, Regnskap i Nor AS og Sjøveganhytta, og i Lavangen er det Helicopter Partners As.


I Lavangen var det bare en bedrift som ble nominert til Gaselleprisen 2017, men med en vekstøkning på hele 400% er det velfortjent for Helicopter Partners AS. - Det er første gang vi er nominert og det er veldig hyggelig, vi er en bedrift med nedslagsfelt i hele Skandinavia, og våre ansatte har en ganske unik kompetanse som er veldig ettertraktet. Forøvrig skyldes noe av veksten finansielle inntekter, men vi har jobbet hardt, forteller visedirektør i Helicopter Partners AS. I Salangen har det lenge vært kjent at Aktiv-IT AS har vært nominert med en vekst på 556%. I tillegg er både JM Jenssen Maskin AS, Regnskap i Nor AS og Sjøveganhytta AS nominerte til prisen. 

 

Salangen:
Aktiv-IT AS (556% vekst)
Jm Jenssen Maskin AS (118% vekst)
Regnskap i Nor AS (318% vekst)
Sjøveganhytta AS (294% vekst)

Lavangen:
Helicopter Partners AS (400% vekst)

Kilde: Dagens Næringsliv.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider