Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Torsdag 26. april 2018

  • torsdag6°C
  • fredag5°C
  • lørdag6°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
trekkspill_ingress
Tor Lyngmo er fornøyd med at trekkspillfestivalen ved Fjellkysten allerede er fullbooket så tidlig.

Stor interesse for trekkspill:

Fjellkysten er fullbooket

SOLØY: Første helga i juni arrangerer Fjellkysten også i år Trekkspillfestival. – Enda før programmet er lagt ut er turisthotellet allerede fullbooket, forteller daglig leder, Tor Lyngmo.


I fjor arrangerte for første gang Fjellkysten trekkspillfestival, det ble en stor suksess og det følges opp i år. Selv om det enda er flere måneder til arrangementet og programmet enda ikke er lagt ut er alle rommene bestilt og det er ventet en rekke bobiler og campingvogner. – Fjorårets trekkspillfestival så ut til å falle i smak for veldig mange. Vi ble også da fullbooket, men det tok litt lengre tid. I år har vi opplevd stor interesse allerede, og det er vi veldig glade for, opplyser daglig leder ved Fjellkysten, Tor Lyngmo overfor nettavisen.

 

God stemning
I fjor var det trekkspillentusiaster fra hele Nord-Norge som hadde tatt turen til Lavangen for å være med på festlighetene. Lyngmo forteller at de hadde gjester fra Mo i Rana i sør til Finnmark i nord, og stemningen var til å ta og føle på. – Vi hadde satt ut flere lavoer hvor folk satt å spilte og koset seg. Uansett hvor man snudde seg så var det trekkspillmusikk. Tilbakemeldingene var veldig gode og folket fant seg til rette og fikk dyrket sine interesser. Det var en veldig god stemning. Vi har planlagt å bygge ut parkeringsplassen i forkant arrangementet slik at vi skal ha kapasitet til å ta i mot enda flere caravan-gjester, sier Lyngmo.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider