Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
loppemarkedlabergforside
Har du noe du kan selge, da er det bare å kjøpe et bord under førjulsmarkedet. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

For første gang:

Førjulsmarked på Åsheim

ÅSHEIM: For første gang ønsker Åsheim grendehus å arrangere førjulsmarked på grendehuset med salg av kaffe og kaker. Det blir også gitt en unik mulighet for folk å selge sine produkter eller gjenstander på markedet.


Her vil det være mulighet for folk å kjøpe bordplass for 200 kroner per bord som bordeier kan plassere gjenstander de ønsker å få solgt. - Det kan være alt i fra strikkesaker, baksverk, gjenstander, eller andre ting som kan selges som julegaver, informerer Cecilie Lundberg. Åsheim grendehuset tar kun penger for bordet ellers går det som blir solgt til bordeieren.

basaraasheimbig.jpg
Førjulsmarked på Åsheim 4. november kl. 10:00-15:00. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

Få til et lotteri
Lundberg nevner også at de vil prøve å få til et større lotteri, men for å få det til vil de trenge hjelp i fra bygda. -  Om vi får nok gevinster i fra folket skal vi få til et lotteri. Vi tar i mot store og små gevinster. Det er fult mulig å bringe gevinstene inn på selve førjulsmarkedet, men ellers er det bare å ta kontakt med meg, nevner Lundberg ovenfor nettavisen. Inntekten for salg av bord og lotteriet vil gå til grendehuset og vedlikehold.

Påmelding for salg av bord og gevinstlevering skjer til
Cecilie Lundberg 975 36 915 innen lørdag 14. oktober.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS